WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] Bold Problem After Upgrade

[Resolved] Bold Problem After Upgrade

  • Bhoney
    Participant

    @bhoney

    After I upgraded to 2.0 all the text on my site turns bold when you leave the index page.Could I be using an incompatible theme (Thirteen by Becca Wei) or could it be something else?

    Look for yourself… http://blog.cocoalounge.org

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • My guess is yes but you can test this by selecting the default theme and checking it out.

    Bhoney
    Participant

    @bhoney

    Hmmm… I just realized that this only happens to me while logged in and it doesn’t happen on the other 2 themes I am using (Modern and Dusk by Becca Wei)

    I am definitely *not* seeing this problem when I visit your blog. Browser issue? Tried clearing the disk cache?

    Not knowing what the weight of the font looked like before, I can say it doesn’t look “bold”. But try checking for plugin incompatibilty also. Where’s the weighted words plugin come in?

    Bhoney
    Participant

    @bhoney

    Read my above post… only seems to happen when I am logged in.

    only seems to happen when I am logged in.

    Which on first glance would seem to point to a cookie or disk cache issue with the browser.

    Bhoney
    Participant

    @bhoney

    Actually after going through every plugin it dawned on me the only difference between being logged in and logged out was the WP Admin Bar 2.After I disable that the font issue was no more.

    Thank you all for your help 🙂

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘[Resolved] Bold Problem After Upgrade’ is closed to new replies.