WordPress.org

Forums

[resolved] Bluehost, Bloglines, and feeds (9 posts)

  1. superjux
    Member
    Posted 9 years ago #

    Hi.

    In the past, I had absolutely no problems with my readers being able to use Bloglines to view my feeds. However, since switching to Bluehost for hosting, my feeds do not show as updated in Bloglines. They do however, show as updated in other readers.

    On a side note, I tried creating a new feed using Feedburner. Bloglines showed the feed as updated once. However since then, it has not updated.

    Any ideas? I am working with Bluehost support on this, but at this time, they are still unable to fix it.

    Thanks!

    Hilary

  2. Chris_K
    Member
    Posted 9 years ago #

    If you manually look at your feed (say by clicking your RSS link) do you see the new articles in it? If so, then it's not a WP or BlueHost issue, but something potentially with BlogLines.

    As an aside, I've been using BlogLines for quite some time and have noticed lately that they DO seem to be having some issues with some feeds that don't update for days, then I'll suddenly get 3 days of content showing up...

  3. superjux
    Member
    Posted 9 years ago #

    Yes, if I look at the RSS link, it is current.

    Now the feedburner rss feed works in Bloglines, but the original one (http://www.superjux.com/feed) still will not update in Bloglines. In fact, it has not updated since the switch to Bluehost.

    Hilary

  4. Chris_K
    Member
    Posted 9 years ago #

    Just for grins, maybe Bloglines would like the older version of the feed: http://www.superjux.com/?feed=rss

    FeedBurner kind of manages that for you though -- it'll give the rss, rss2 or atom feed based on what the client requests. Personally, I'd probably just stick with FeedBurner and call it good. ;-)

  5. superjux
    Member
    Posted 9 years ago #

    Weird. It likes http://www.superjux.com/?feed=rss too. Why won't it take the feed (http://www.superjux.com/feed) that most of my readers are subscribed to though?

    This is so frustrating.

  6. Chris_K
    Member
    Posted 9 years ago #

    the ?feed=rss is an older RSS version. your /feed/ gives it the same as ?feed=rss2 which perhaps bloglines doesn't handle so well (at a guess).

  7. superjux
    Member
    Posted 9 years ago #

    But it handled it well BEFORE I switched hosting companies...that is what makes it so odd.

  8. Chris_K
    Member
    Posted 9 years ago #

    When you switched hosting, did you perhaps switch to the newer version of WordPress? That'd be my silly wild guess at any rate.

  9. superjux
    Member
    Posted 9 years ago #

    Nope. In fact, I just copied all of my files in my public_html directory over to my new account.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic