Support » Themes and Templates » blogpost & thumbnails do not display.

  • Hello.
    Trying to get my posts to display at the bottom of the page in four separate slots.

    i have enabled the thumbnails function in functions.php

    add_theme_support( 'post-thumbnails' );
    set_post_thumbnail_size( 50, 50, true );

    and started adding this code to the index.php page.

    <div id="row02" class="row-fluid">
    <div class="thumbnails">
    
    			<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
    			<div class="span3">
    
    			<?php the_post_thumbnail(); ?>
    			<h4><?php the_title(); ?></h4>
    			<?php include (TEMPLATEPATH . '/inc/meta.php' ); ? >
    
    			<?php the_excerpt(); ?>
    			<a href="<?php the_permalink(); ?>" class="btn btn-mini">read more</a>
    			</div>	
    
    			<?php endwhile; endif; ?>
    
    			</div>	
    
    			<div class="span3">
    			span3
    			</div>
    			<div class="span3">
    			span3
    			</div>	
    
    			<div class="span3">
    			span3
    			</div>
    </div> <!-- end thumbnails -->
    </div> <!-- end row -->

    better yet I would like a post from specific categories show up in each slot. so far it isn’t quite working. so slot 1 is engineering, slot two grabs the post from IT. And so on
    When I put it in the page.php it was simply grabbing the text from the page it was on.
    in index.php it is grabbing something…
    and the thumbnails are not showing up.

    Thank you
    D

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘blogpost & thumbnails do not display.’ is closed to new replies.