Support » How-To and Troubleshooting » Blogjet Posts To WordPress 2.6 – Images Broken

Blogjet Posts To WordPress 2.6 – Images Broken

  • Hello,

    I upgraded to WordPress 2.6 last week and the upgrade seemed to go flawlessly. My content was in order but I didn’t immediately test a new blog post until tonight. I use Blogjet to post updates to my Blog and I receive the error:

    “Some images have not been uploaded. Do you want to post the text anyway?”

    My post is a single JPG image along with a couple paragraphs of text – nothing crazy. I can confirm that communication with my ISP hosted WordPress setup is working fine from an account authentication standpoint – plain texts posts fine.

    I did some reading in the FAQ and forums about WordPress 2.6 turning off some of the blogging API’s by default. I figured this was the problem but according to what I have in place everything looks to be enabled:

    Remote Publishing
    To post to WordPress from a desktop blogging client or remote website that uses the Atom Publishing Protocol or one of the XML-RPC publishing interfaces you must enable them below.

    Atom Publishing Protocol Atom Publishing Protocol Enable the Atom Publishing Protocol.

    XML-RPC XML-RPC Enable the WordPress, Movable Type, MetaWeblog and Blogger XML-RPC publishing protocols.

    Any ideas on other things I should try? I continue to scan the forums and the knowledge but so far I am running out of ideas. Any help would be greatly appreciated!


Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Any ideas?

    Did you ever find an answer to this problem?
    I have the same issue using scribefire, and would also like it resolved.

    It is sad that out of 4 million users we get such poor responses to forum problems.


Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Blogjet Posts To WordPress 2.6 – Images Broken’ is closed to new replies.