Support » Fixing WordPress » Blog title links to "About" page? (need it to stop)

  • Resolved HelpfulThinking

    (@helpfulthinking)


    Hey,

    my site is: http://www.helpfulthinking.co.uk

    The home page which is what I will be using for my blog is somehow linked to the “About” page.

    When I click on the title “Hello World” I expect it to open up the blog entry but it sends me to the “About” page

    This is also true for the “Archive” side tab.

    Please help, this is really bugging me

    thanks for your time,

    HelpfulThinking

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    Have you tried:

    – deactivating all plugins to see if this resolves the problem? If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    – switching to the default theme to rule out any theme-specific problems?

    The only plugin I have installed is “Askimet” and that isn’t even activated.

    If I switch to the default theme wont I lose all of my work that I have been making to the site??

    Themes are formatting of the content, and graphical elements.

    The content are saved in your posts and pages.

    Switching a theme will modify how the content is presented, but not the content itself.

    – maby its your permalink for that post that links to the “About” page

    if not, then it must be something with the suffusion theme and the way it makes the link to the title.

    The permalink for the “About” page is just “www.helpfulthinking.co.uk/about” – nothing more.

    I really can’t see how the blog articles are even linking to my “About” page.

    I have sent the support forum for Suffision a message and hopefully they will assist me on the problem.

    I’m not sure re-installing the theme will help as I will lose my preferences that I spent a long time changing to build the face of the site, not the content.

    thanks for your help.

    Ok so i spoke to the help forum but he says that it is definitely not a theme problem. (http://www.aquoid.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=2230&p=10046#p10046)

    Apparently it is something to do with my permalinks!

    Can anyone help me out?

    Sorry for the TRIPLE post but I fixed this 😀

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Blog title links to "About" page? (need it to stop)’ is closed to new replies.