WordPress.org

Forums

Blog shows up with plain white background, no images, etc. (6 posts)

  1. surveyguy316
    Member
    Posted 7 years ago #

    I have a domain I purchased from Godaddy earlier this year; I have free hosting on joolo.com. I installed WP, and added joolo's nameservers to my godaddy account. When I type the domain (www.internetballer.com), the blog comes up with no theme - just a white background and plain black text. I am able to see the post I made. It's just that everything is formatted wrong.

    What did I do wrong? Any help is appreciated.

    Thanks,

    Elroy

  2. whooami
    Member
    Posted 7 years ago #

    i get some sort of proxy error

  3. cemiotika
    Member
    Posted 7 years ago #

    Man... you have to put all the "theme related files" to your theme folder?,

    Try by uploading the style.css file, and everything will be ok.

    Game Over Man!,
    Hope this can Help!,

  4. whooami
    Member
    Posted 7 years ago #

    oke, i finally got something that looks like wordpress.

    your problem is your uri settings

    <link rel="stylesheet" href="http://surveyguy316.joolo.com/index_html/wp-content/themes/buddha-expert-10/style.css" type="text/css" media="screen" /> <link rel="alternate" type="application/rss+xml" ....

    this: http://surveyguy316.joolo.com/index_html

    needs to be changed to http://www.internetballer.com

    You can do it the the phpmyadmin way:

    http://www.tamba2.org.uk/wordpress/site-url/

    you can also try my script

    http://www.village-idiot.org/archives/2007/07/04/wp-emergency-url/

    --

    and a note, the index.html needs to come off as well, that wasnt an accidental paste on my part in including that above.

  5. surveyguy316
    Member
    Posted 7 years ago #

    Hey y'all! Thanks for the help. Now that I know what the issue is I should be able to work through it.

    Whooami: I tried your script, but the file delete-url-config.php is missing. I get 4 unzipped files - the 2 emergency files to upload, and a readme file, and a file called 'COPYING'.

    Did I miss something?

    Thanks again,

    Elroy

  6. whooami
    Member
    Posted 7 years ago #

    actually thats a typo in the readme.

    that ought to be emergency-url-change-config.php like it says further down... or whatever it is.

    Its the other file that has 'config' in the name.

    I'll update the readme, thanks.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags