Support » Plugin: Autoptimize » Blog posts don’t render with CriticalCSS on

  • Resolved Zacher

    (@zacher)


    Hi Frank,

    So reference this previous ticket: https://wordpress.org/support/topic/blog-posts-not-rendering/ I did as you said and the blog posts reappeared on first load of the page. But I later found out this meant that the Critical CSS configuration turned off.

    So, Im faced with a choice of critical css rendered or blog pages 🙂

    Any ideas? Oh and now using W3 cache

    Thanks

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Thread Starter Zacher

    (@zacher)

    Actually, its strange. The blogs load initially then seem to be hidden. Also the pagination text is huge!

    Plugin Author Optimizing Matters

    (@optimizingmatters)

    OK, can you try unticking “aggregate CSS”?

    Thread Starter Zacher

    (@zacher)

    No joy with that sadly. Same issue. The blog posts don’t load. Question/Idea – as this issue only impacts the blog page – the CCSS element works fine elsewhere on the site – is it possible to somehow exclude the blog from the overall process?

    Plugin Author Optimizing Matters

    (@optimizingmatters)

    sure. does this impact the blog overview page or individual blog pages or both?

    Thread Starter Zacher

    (@zacher)

    Just the overview page. Thanks. As in Snorer.com/blog (if you scroll down you see the featured image and excerpt for each post – when its working)

    🙂

    Plugin Author Optimizing Matters

    (@optimizingmatters)

    OK, create a new rule, make it a conditional one, choose is_home (or is_archive) and add none as critical CSS, “submit” and “save changes” and you should be good to go (as MANUAL don’t get overwritten by AUTO ones).

    Thread Starter Zacher

    (@zacher)

    Looking good Frank. Thank you very much. Top support.

    Plugin Author Optimizing Matters

    (@optimizingmatters)

    You’re welcome Zacher, enjoy your Sunday! 🙂

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Blog posts don’t render with CriticalCSS on’ is closed to new replies.