Support » Fixing WordPress » Blog posts disappeared – theme 2010

  • The links from my blog posts are no longer valid both old ones and newly created ones. I can access the posts from WP Admin but the public links come up with “page not found”. Can’t seem to find where they are stored on Bluehost, but they have to be somewhere for me to pull them up to edit.

    • This topic was modified 1 year, 1 month ago by ecbuck.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Moderator t-p

    (@t-p)

    Try resetting your custom permalinks back to the default setting and renaming your WordPress .htaccess file. If that works, then try reading Using_Permalinks before setting a custom permalink structure again.

    Renaming .htaccess file shuts down the whole site. I see it is specifying a custom permalink but I haven’t changed this setting and it has been working for years. Could this be Gutenberg related? Any idea where in my Bluehost file structure the blogs could be residing?

    Joy

    (@joyously)

    Did you actually click the Save button on the Permalinks page, as suggested? Doing so recreates the .htaccess file.
    You won’t find your posts in files. The content is in the database.

    OK – setting to default permalinks worked. Didn’t have to do anything with the htaccess file. Wondering if that is what I had been using and Gutenberg swapped to the custom version.

    Moderator t-p

    (@t-p)

    If the default setting works, and IF you want use a custom permalink structure again, then try reading Using_Permalinks before setting a custom permalink structure again.

    By the way — don’t know which version of 2010 you are using — there is a newer version of 2010 theme: Version: 2.7

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Blog posts disappeared – theme 2010’ is closed to new replies.