WordPress.org

Forums

Blog not showing full text of posts, only title (9 posts)

  1. Abelel
    Member
    Posted 2 years ago #

    http://www.169niners.com

    This site is only showing the post and category titles, not the full text when you click on the titles. I've done a bit of reading on the forums and think it may have been to do with a couple of plug-ins I tried out. They didn't work and so I deleted them. The only plug-in which is now running is Lightbox Gallery.

    I have also seen queries about the index page so am posting the contents here. The blog uses the Coraline theme.

    Thanks!

    <?php
    /**
     * @package WordPress
     * @subpackage Coraline
     * @since Coraline 1.0
     */
    
    get_header(); ?>
    
    		<div id="content-container">
    			<div id="content" role="main">
    
    			<?php get_template_part( 'loop', 'index' ); ?>
    			</div><!-- #content -->
    		</div><!-- #content-container -->
    
    <?php get_sidebar(); ?>
    <?php get_footer(); ?>

    [Moderator Note: Please post code or markup snippets between backticks or use the code button. As it stands, your code may now have been permanently damaged/corrupted by the forum's parser.]

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Try looking in index.php in your theme.

  3. Abelel
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks.

    I have looked in index and posted it here, but I don't know what to change.

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Sorry - try looking in loop.php

  5. alchymyth
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    or look into single.php or loop-single.php (if exists) as the problem is with single posts.

  6. vjpo
    Member
    Posted 2 years ago #

    http://themes.svn.wordpress.org/coraline/1.2/
    The problem place in the single.php is
    <?php coraline_posted_on(); coraline_posted_by(); ?>
    Single post html on Abelel's site stops exactly on coraline_posted_by(); function.

    The roadmap for the 169niners admin:
    1. Check single.php on 169niners for similarity with an original template.
    2. Check availability of function coraline_posted_by() in functions.php
    3. Report about results

    :)

  7. Abelel
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi,

    Thanks for the input.

    I've re-instated the original coraline index, single, loop and function files to no avail. The problem persists...

    Any more thoughts?

    A

  8. vjpo
    Member
    Posted 2 years ago #

    To clarify, is it occurs only with Coraline theme? Did you try to run WP with default theme?

  9. Abelel
    Member
    Posted 2 years ago #

    This only happens with Coraline theme. I've retested it with Twenty ten and the posts appear fine.

    My next question is whether re-installing the Coraline theme will delete the posts...

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic