[resolved] Blog navigation links returning 404 (6 posts)

  1. NotRolandBenson168
    Posted 3 years ago #

    Hi I need some help,
    On my blog page some of the links are returning error 404. I cannot view my old blog posts on my site and I don't think anyone will if it keeps on returning a 404.

    I have done the following:

    Deleted the .htaccess
    Disabled/Removed plugins
    Changed the permalinks
    Reinstall WordPress

    And its still not working.

    See the problem for yourself:

    scroll down to the bottom of the page till you see the page numbers and go to page 3

    Only Page 2 and 1 work but Page 3 and 4 return 404 not found.


    Please help!


  2. Pioneer Web Design
    Posted 3 years ago #

    Did you also switch to an unedited version of the included default theme?

  3. NotRolandBenson168
    Posted 3 years ago #

    I've tried twentyeleven and twentytwelve and they both worked but my current one is still not working

  4. surfdogmom
    Posted 3 years ago #

    I'm getting the permalink 404 error pages with a newly setup wordpress site.

    Have tried
    - switching to an unedited version,
    - replaced the htaccess file over and over, (it is being written to)
    - still no pretty premalinks.

    Any help is much appreciated: http://www.lifelinecfs.org/wordpress/

    Thank you

  5. surfdogmom
    Posted 3 years ago #

    - also disabled plugins

  6. surfdogmom
    Posted 3 years ago #

    Hello again,

    This is what I have found that works; if I add '/index.php/%postname%/'
    within the Custom Structure -- however, I'd prefer not to have index.php in the link structure.


Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic