Support » Plugin: The SEO Framework » “Blog Name Location” function not working

  • Resolved Petri Lautamäki

    (@rinssi)


    Hi,
    just updated to latest version and titles went haywire. Mainly issue is that “Blog Name Location” doesn’t do anything. Whether its left to right or right to left the site name is always first. In the new version it also displays sitename at the end of the title. Which creates this weird site title for a product page for example: “Blog name | Product page name | Blog name”.

    I can remove the second blog name by checking the “Remove the blog name?” box. Though I am not sure if this is smart move since it says search engines may ignore my title if I do this. But this way I get “Blog name | Product page name” as title which is better but I would prefer “Product page name | Blog name”.

    Is there an issue with the plug in or is there something that I am missing?

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Plugin Author Sybre Waaijer

    (@cybr)

    Hello!

    Since v3.1 (Sep 2018), we redesigned how titles are generated. With that, we removed experimental support for older themes that are doing it wrong (i.e., forbidding 3rd party integration). This support worked sometimes but made a mess of the titles many other times.

    Since this is an issue of the past, we opted to keep the fix in an extension. So, you can use our free and lightweight Title Fix extension, and the titles should be corrected and set as you intend them to be.

    Alternatively, reach out to your theme provider, and ask them if they want to update their title output to 2014 standards.

    Cheers!

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.