Support » Plugin: Yoast SEO » Blog feed page displays error

  • Resolved donnaWPadmin

    (@donnawpadmin)


    When I enable your plugin, all I get is this error on my blog, and I have to disable the theme and reactivate after unintstalling the plugin to get rid of it:

    https://drive.google.com/file/d/1snFWp2b6qqDGSe7lZQ_mNyh_6pvsXtvT/view?usp=sharing

    I mean, after I deactivate the plugin, the error goes away, but the complete blog does not come back, only 2 posts…then I have to deactivate, and reactivate the theme…then it all comes back. But every time I try to install the plugin, the same error comes back

    • This topic was modified 1 year, 3 months ago by donnaWPadmin.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Support Md Mazedul Islam Khan

    (@mazedulislamkhan)

    Can you try and gather as much information for us as possible? Please perform the following:
    1. Check for conflicts.
    2. Check for JavaScript errors with your console.
    If you find any JavaScript errors related to Yoast SEO or if there is a conflict with a plugin or a theme, you can create a new GitHub issue for our developers. Please report the issue to a third party developer as well.
    If you didn’t find any conflicts or errors, we think the issue is specific to your site. We’d need to investigate further but are unable to do so on these forums. You can purchase Yoast SEO Premium and receive our Premium email support and we can help you further.

    Plugin Support jerparx

    (@jerparx)

    Closed due to lack of activity.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Blog feed page displays error’ is closed to new replies.