Support » Theme: Hueman » Blog Design and Content missing

  • Resolved FadingMusic

    (@fadingmusic)


    Hello,

    I’m building a new website using a fresh WP install with Hueman theme. I also installed the Hueman Addons plugin. “Blog Design and Content” from the Customizer is missing. My other websites using Hueman (latest) are perfectly fine.

    What’s going on and how do I fix this?

    Thank you in advance!

Viewing 14 replies - 1 through 14 (of 14 total)
  • Theme Author Nicolas

    (@nikeo)

    Hi @fadingmusic, yes this is a bug related to v3.2.8. Its been fixed but not released on wp.org yet.
    It usually happens when you have featured posts as slider in your blog page.
    Thanks for reporting, the next release is coming early next week.

    • This reply was modified 4 years ago by Nicolas.
    FadingMusic

    (@fadingmusic)

    Hello nikeo,
    Thank you kindly for your support, I look forward to the update!

    raikia517

    (@raikia517)

    I’m having this same issue. @nikeo, do you have an idea of when the release is going to be done? Great theme btw, aside from this issue

    Theme Author Nicolas

    (@nikeo)

    Hi @raikia517 a new release is on the way including a fix for this issue.
    It should be live in a few hours.

    bdbrown

    (@bdbrown)

    Theme v3.2.9 released today.

    FadingMusic

    (@fadingmusic)

    Thank you kindly for your great support, nikeo and bdbrown.
    The update solved the problem.

    bdbrown

    (@bdbrown)

    You’re welcome.

    Baddouh

    (@baddouh)

    Hello nikeo,

    I just update to the v3.2.9 and the option “Blog Design and Content” from the Customizer is still missing…
    Something I can do to solve?
    Thank you in advance!

    It’s still missing on all the sites I’ve upgraded to as well… I did notice the Jump to the blog design panel link in Customizing > Content > Front Page Content doesn’t work and was thinking that might be where to make changes… any ideas? The update to v3.2.9 didn’t help :/

    This is still an issue on the many sites I use this awesome theme on… it’s a pretty big issue for me. The only site that I currently manage that it works on is v3.2.8 that I haven’t updated yet. It started with v3.2.9 and after updating to v3.2.10 I still can’t access the blog design area. I could really use some help and insight and a fix with this.

    Thanks…
    Ken

    Does anyone know if this was resolved somehow? I’d like to implement featured posts and a classical grid layout on my homepage but can’t seem to have the functionality…

    I’m having the same problem. Using 3.3.20 release and do not have Blog Design and Content option. No grid. No slider. I’m beginning to wonder if this version is also corrupt.

    Following and hope to find an answer.
    Thank you,
    Diane

    BTW, I just went to this site https://wordpress.org/themes/hueman/ and downloaded a clean copy….still doesn’t work. <sigh>

    Hope this is a easy fix. Have a deadline.
    Thank you,
    Diane

    @dianemac – This topic is almost a year old and is marked as Resolved. Although it may seem that you have the same problem there have been many changes in WordPress and this theme since this topic was posted. The troubleshooting and solution for your issue may not be the same. Per the Forum Guidelines please start your own topic here:
    https://wordpress.org/support/theme/hueman#new-post
    Thanks.

Viewing 14 replies - 1 through 14 (of 14 total)
  • The topic ‘Blog Design and Content missing’ is closed to new replies.