Support » Plugin: Exclusive Addons for Elementor » blocks won’t load

  • Resolved tpantina

    (@tpantina)


    hi,

    I bought the exclusive Addons for elementor and I am trying to add post blocks onto my website but they won’t load. can you help please?

Viewing 14 replies - 1 through 14 (of 14 total)
  • Plugin Contributor Fahim Ahmmed Sohan

    (@fahimahmmed100)

    Hi,
    Thank you for using Exclusive Addons Elementor.
    Can you please share the URL of the website where you are facing the problem?

    Thank you.

    Thread Starter tpantina

    (@tpantina)

    The site is not love yet

    Plugin Contributor Fahim Ahmmed Sohan

    (@fahimahmmed100)

    Which version of Elementor, WordPress, and Exclusive Addons are you using?

    Thread Starter tpantina

    (@tpantina)

    Latest versions

    Plugin Contributor Fahim Ahmmed Sohan

    (@fahimahmmed100)

    Can you please share a screenshot of that page where you want to add a post block?

    Thread Starter tpantina

    (@tpantina)

    how do I attach a screen shot here

    Thread Starter tpantina

    (@tpantina)

    /Users/tonypantina/Desktop/Screenshot 2021-03-13 at 16.27.20.png/Users/tonypantina/Desktop/Screenshot 2021-03-13 at 16.29.06.png
    /Users/tonypantina/Desktop/Screenshot 2021-03-13 at 16.31.11.png

    Moderator Steve Stern (sterndata)

    (@sterndata)

    Forum Moderator & Support Team Volunteer

    Moderator note: To share a screenshot, use of of the screenshot services or put the file(s) on imgur.com and share those links. No one here can see files on your own system (e.g., \users\…..).

    Thread Starter tpantina

    (@tpantina)

    https://imgur.com/a/zzYaydm

    please note, I’m trying to add an already made post grid onto my webpage by inserting it from the blocks section

    Thread Starter tpantina

    (@tpantina)

    I’ve just tried to add other blocks to my webpage, unfortunately
    none are working and can’t be added. I click on ‘insert’ it says ‘loading’ but goes back to the webpage and nothing has changed.

    Thread Starter tpantina

    (@tpantina)

    I also have WordPress version 5.7 the latest one…however, it says the plugin is compatible with 5.6.2

    Plugin Author devscred

    (@devscred)

    Hi,

    Actually it’s quite hard for us to understand the Issue without seeing the site.
    Is there any way you can provide us a Staging/Testing version of it?

    In order to use Post Grid you have to have some blog posts created on your site.
    The widget will pull post data from these.

    Our plugin is compatible with WP 5.7 already but we haven’t updated the tag yet.

    Will do tommorrow.

    Thank You

    Thread Starter tpantina

    (@tpantina)

    sorry guys, all working, I figured it out…thank you:)

    Plugin Author devscred

    (@devscred)

    It’s alright.
    We’re glad to hear it’s working.

    Thank You

Viewing 14 replies - 1 through 14 (of 14 total)
  • The topic ‘blocks won’t load’ is closed to new replies.