Support » Fixing WordPress » Blockquote and bold/italics not working

  • Hello!

    I’m working on a template not my own for a friend…=)….and when using blockquote or both bold and italics on a line it doesn’t work…

    can anyone tell me if this is a mess-up in the css code and if it’s fixable?

    http://thedrummerdrives.com/

    thanks…sorry, I’m still a CSS newbie. =)

    carrie

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Yeah, it’s likely that the <strong> and <em> tags have been “reset” in your CSS stylesheet. Just add some CSS declarations, and you should be good. <strong> is generally rendered as font-weight:bold; and <em> is generally rendered as font-style:italic;

    esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    It might help if you posted a url to a specific page on the site and gave examples of bold and italic text in that page.

    Hello,

    I am actually running into the same issue, the bold and italic options are not working properly although color does. I tried inserting the lines “font-weight:bold;” and “font-style:italic;” in the main entry fields once at a time but that only caused the entire paragraph to become highlighted or italicized as opposed to only one word.

    The link is here

    I look forward to any advice.

    sg02 is there some text in that paragraph that is supposed to be bold or italic? Try wrapping some text in <strong> and <em> tags and see what that does.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Blockquote and bold/italics not working’ is closed to new replies.