Support » Plugin: WooCommerce MyParcel » Blijf steken op checkoutpagina Avada theme

 • Resolved sabinevi

  (@sabinevi)


  De combinatie WooCommerce (3.2.1) + Avada (5.2.2) + MyParcelplugin (2.4.1, allemaal meest recente versies) zorgt er voor dat klanten niet voorbij het billing-gegevens-formulier van checkoutpagina kunnen komen omdat na het klikken op ‘volgende’ (waarmee je naar het shipping-formulier zou gaan), het adres- en huisnummerveld worden geleegd en er een foutmelding is dat niet alle verplichte velden zijn gevuld. Zodra ik óf een standaardthema kies, óf MyParcel uitzet, gaat het wel goed. Maar we zouden graag zowel Avada als MyParcel willen gebruiken. Hebben jullie een oplossing?

  The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
 • Ewout

  (@pomegranate)

  Hallo,
  Vermoedelijk is dit een incompatibiliteit in de combinatie van de multistep checkout van Avada en de bezorgopties en/of extra velden van de MyParcel plugin. Zou je kunnen proberen of je in Avada “one page checkout” kunt inschakelen en of dat het probleem oplost.
  Mocht het daarmee nog niet zijn opgelost dan adviseer ik je om even met MyParcel zelf contact op te nemen (023 30 30 315 / info@myparcel.nl), zij lezen hier niet mee.

  Succes!
  Ewout

  Dat was inderdaad de oplossing, dankjewel Ewout! Ik wist niet dat die optie in Avada zat maar ik heb ‘m gevonden.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
 • The topic ‘Blijf steken op checkoutpagina Avada theme’ is closed to new replies.