WordPress.org

Forums

Blank wp-admin (2 posts)

  1. eiriks
    Member
    Posted 8 years ago #

    My blog started acting very stangely the other day, and hours of searching doesn’t help. The problem has been mentioned at these forums, but I can’t seem to find the solution.

    The wp-admin pages (randomly, and all of them) does not load (in all my browsers, FF, BonEcho, Oera, Safari, Flock..). Some times they load, but not comepletly. The result is a blank page, and the view source shows up blank.

    The sidebar on the frontpage does not load fully. Some html content does not load, and I’m 100% sure the code is ok.

    Some plugins does not work. I can’t manage to load the plugins page to deactivate them..

    The php version on my webhost is 5.1.4
    The wp version is 2.0.2

    The only thing that I’ve changed lately is that I’ve added a flicker badge. I’s stripped for CSS/HTML code, and by removeing it, nothing changes (exept that the dagde is removed of course). Other than that, nothing is changed by me in the period that the problems came.

  2. eiriks
    Member
    Posted 8 years ago #

    I’m sill haveing trouble with blank WP-pages. I’ve checked the SQL tables, and all seems fine. I’ve tryed to add a new folder, uploading a fresh copy of wp (2.0.3) and the config.php file. Sill blank wp-pages (and the theme chosen in the first install).

    As I can’t accsess the controlpanel aka dashboard (wp-pages), I can’t disable the plugins.

    It seems to met hat blank wp-pages is a returning issue, but I can’t fint the thread that solves this problem.

    http://www.stavelin.com/blog <- the front page works, but functionality stops at commenting. /wp-admin does not load at all. ('wiev source' turns out completly blank)

    Hope to hear from you.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic