Support » Plugin: Site Kit by Google » Blank White Screen

  • Resolved nteg

    (@nteg)


    After update to plugin now have a blank white screen.

    Please assist.
    Thank you,
    CLC

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Support James Osborne

    (@jamesosborne)

    @nteg Thanks for getting in touch, hopefully we can assist. Can you share any console errors on the blank screen, along with providing your Site Health information? You can use this form if you prefer to share privately.

    If you’d like to attempt setup once more please try uninstall the plugin in full before reinstalling once more using a browser incognito window.

    googlesitekit-activation.js?ver=1.10.0:1 Uncaught TypeError: Cannot read property ‘needReauthenticate’ of undefined
    at Object.<anonymous> (googlesitekit-activation.js?ver=1.10.0:1)
    at Object.205 (googlesitekit-activation.js?ver=1.10.0:1)
    at __webpack_require__ (googlesitekit-activation.js?ver=1.10.0:1)
    at Module.<anonymous> (googlesitekit-activation.js?ver=1.10.0:1)
    at Module.533 (googlesitekit-activation.js?ver=1.10.0:1)
    at __webpack_require__ (googlesitekit-activation.js?ver=1.10.0:1)
    at n (googlesitekit-activation.js?ver=1.10.0:1)
    at googlesitekit-activation.js?ver=1.10.0:1
    at googlesitekit-activation.js?ver=1.10.0:1

    I think it might have to do with the above. I have de-installed the plug-in, gone into incognito mode–and still no luck.

    Have already submitted on the form the Site Health Status..thx

    Plugin Support James Osborne

    (@jamesosborne)

    @nteg Thanks for providing the additional information. Is this the only site you have Site Kit installed on? If so please try perform the steps below and inform me if you’re able to view the Site Kit dashboards:
    1. Reset Site Kit
    2. Access this link, click on Site Kit and remove access. (This will remove access for all connected sites)
    3. Setup the plugin once more

    No getting this error:

    Site Kit encountered an error
    Minified React error #200; visit https://reactjs.org/docs/error-decoder.html?invariant=200 for the full message or use the non-minified dev environment for full errors and additional helpful warnings.

    in NotificationCounter
    in ActivationApp
    in RestoreSnapshots
    in ErrorHandler
    in Root

    Plugin Support James Osborne

    (@jamesosborne)

    @nteg Many thanks for the update. I’ve created the following GitHub issue so we can keep track of this as we troubleshoot further:
    https://github.com/google/site-kit-wp/issues/1701

    I’ll discuss this with the team and update you here as soon as I have any updates.

    Plugin Support Renee Johnson

    (@reneesoffice)

    @nteg It looks like you have an optimization plugin installed. Could you try the following:

    1) Temporarily disable the Remove Querystrings option if you have that enabled and let us know if this helps?

    2) If not, could you temporarily disable the optimization plugin and let us know if the issue persists?

    Thank you!

    Hi @reneesoffice, thanks for you help.

    In the end, I had to:
    -deactivate and and delete SiteKit Plugin
    -deactivate RankMath SEO
    -deactivate WP Rocket
    -install and activate SiteKit
    -re-authenticate to Google for the SiteKit services: tag manager, analytics, adsense, pageinsights

    -activate RankMath SEO
    -activate WP Rocket

    I am sure there was a more simple way to go about this, but nothing else seemed to work.

    Plugin Support Renee Johnson

    (@reneesoffice)

    @nteg thanks for the update and details! I’m glad you got it resolved.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.