WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » WordPress Post Tabs » [Resolved] Blank space bottom the body

[Resolved] Blank space bottom the body

Viewing 14 replies - 1 through 14 (of 14 total)
  • Looks like you fixed it. If so, what did you do? I’m having the same problem.

    I didn’t, I just changed the theme to another and worked.

    Hi guys, I still having the same problem. when I set up to default theme works ok about the blank spaces, but now show another problem, my content can’t centralize on the pages.

    http://contauto.com.br/site/novos/showroom-carros/ford-ka/

    I came back to grey theme and the only problem is the blank spaces at the bottom of my theme, if you know how fix it, would be great to me.

    Thanks

    I’m having the same issue. Any tabs with an image creates a large gap (the height of the image) in my footer when viewing another tab.

    http://www.veronics.com/products/data-loggers/

    A resolve or fix would be greatly appreciated.

    Thanks!

    It’s something with wordpress itself and how it deals with shortcodes. Put a space or hit the return key after the closing tab function ([/tab]) and it will remove the breaks.

    Example:

    [tab name="example"]stuff here[/tab]^[tab name="example"]stuff here[/tab]

    or

    [tab name="example"]stuff here[/tab]return
    return
    [tab name="example"]stuff here[/tab]

    With ^ being a space in between. The author needs to add a filter to the plugin to remove the autop function.

    Thanks for your help dgodfather, but neither example solved the issue.

    It seems to me the page is extended to the height of any images used in the tabs. Displays fine (added height following footer is no longer visible) when viewing the “photos” tab, but returns when viewing other tabs.

    ie; http://www.veronics.com/products/data-loggers/

    Yours isn’t creating a
    tag. It’s creating <p> </p> tags. That seems to be something different all together. Are you sure you have no returns or spaces at the end of your content? You’ve looked in the html editor?

    Sorry, dgodfather. I had tested your fix on another page, hence the confusion. I’ve since applied to this page as well, with the same results. I also used the HTML editor to apply. Still no luck. 🙁

    I don’t see the problem anymore. Did you clear your browser cache? Can you provide a screenshot with problem highlighted?

    Are you viewing on the photos tab? If so, issue is only prevalent when on the other tabs (ie; downloads, specs, apps). I’ve attached a screen shot for you… scratch that, I can’t attach anything… I’ve uploaded some screen shots for you.

    http://www.veronics.com/wp-content/uploads/tab-specs.jpg
    http://www.veronics.com/wp-content/uploads/tab-photos.jpg

    Note: I’ve confirmed the display using Firefox 8, Chrome and the latest Safari on Mac OS 10 & Windows7 as well as IE 8, 9 & 10 (Windows7)

    Thanks again for your help, dgodfather.

    I see now. Thanks! For your particular situation try this..

    Open …/wp-content/plugins/wordpress-post-tabs/css/styles/gray/style.css?ver=1.3.1

    On line 294 you will see this:

    .ui-tabs .ui-tabs-hide {
      left: -30000px !important;
      position: absolute !important;
    }

    Change position to “fixed”

    .ui-tabs .ui-tabs-hide {
      left: -30000px !important;
      position: fixed !important;
    }

    As always save a backup before making changes in case it messes up something else.

    [RESOLVED]

    That did the trick!

    Thanks so much dgodfather. Your help in resolving is greatly appreciated. If you could send me an email (find it here) I’d love to buy you a cup of coffee (or a beer!).

    Cheers!
    matt

    now… if I could only figure out how to mark this topic as resolved…

    Thank you Godfather, the CSS trick really fixed the problem.

    Just the Guys must be careful when updated the plugin, because if the owner dpn’t fix it on the root plugin, the bug will show again.

    Great, worked for me too!

Viewing 14 replies - 1 through 14 (of 14 total)
  • The topic ‘[Resolved] Blank space bottom the body’ is closed to new replies.
Skip to toolbar