Support » Plugin: WordPress Popular Posts » Blank screen :/

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • I’m not seeing blank pages.

    This is what i see: http://imgur.com/0fo01

    its probably because im logged in, when i logged out i could see those pages. wtf!!

    crap just lost 3 months of data :/

    Wow! Definitely a blank screen.

    You need to start disabling plugins and see if you can find what is causing that.

    Also check that your theme and your plugins are compatible with the WP version you are using.

    already testet that, dont seems to be the problem tho. inly logged in user seems to be getting the blank screen :/

    is there anyway possible for me to get back the 3months data that got deleted when i cleared the cache files?

    Does it work with the default theme?

    Put define('WP_DEBUG',true); in your wp-config.php and see if you get any error messages.

    yeah i got a few lines with “notice” word, have no idea on how to ´fix them tho! 🙁

    yeah i got a few lines with “notice” word, have no idea on how to ´fix them tho! 🙁

    A ‘notice’ probably wouldn’t cause a white screen.

    Does it work with the default theme?

    im still having problems with the blank screens. and accoring to the server tech guys theres a bug in the plugin causing this. this is their reply:

    The popularposts is a bug in the plugin.
    I’ve got a copy of the website on a server here and it works fine if I truncate the wp_popularpostsdatacache table.

    If I copy the one that’s on like back it breaks with a blank page.

    does anyone know how to fix this problem? its really starting to get annoying since most of the times visiting the “pages” with the popular posts are listed gets blank.

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘Blank screen :/’ is closed to new replies.