Support » Plugin: Debug Objects » blank page with 3.8

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • actually it’s the query debug which causes the blank page…

    PHP version: 5.5.5-1~dotdeb.1
    Server: Apache/2.2.22

    Had to increase the php memory_limit A LOT.
    Don’t know is this is site related or plugin related.

    Hope this helps 🙂

    G.

    Plugin Author Frank Bueltge

    (@bueltge)

    If you have set the constant WP_DEBUG to true in the wp-config.php? Maybe this helps to find a bug. See also in the settings of the plugin, that you have deactivate the option “All Hooks”, there use a lot of RAM.

    Thank you for the reply.
    I found the problem thanks to the apache log on the server. Even only with the query log activated in your plugin it was using a looooot of RAM. Maybe the website is even more poorly coded than I thought 😉

    G.

    By the way, great plugin ! Really helpfull.

    Running into the same problem.
    Do I have to do increase memory_limit in my php settings on host and in the wp-config file? Or is it enough on just one of those locations?

    And to how much did you increase it in the end?
    Thanks,
    Sascha

    Modify only php.ini, that is the only place where this setting takes place.

    Thanks!
    I don’t think I have direct access to php.ini, but I can set the memory_limit in my php settings on host, so I assume they will write that value to php.ini.

    I just increased it to 512M. The plugin then worked and showed me used memory of 354M! Is that normal or incredibly high?

    It doesn’t write to php.ini but it must override its values 😉 Anyway I’m glad it worked out.
    354M…well, with WordPress nothing surprises me anymore. While you’re at it you might want to find out which plugin is using the most memory by disabling / enabling them one by one and looking at the memory usage.

    Just FYI:
    I get a much lower (peak!) memory usage with the following plugin:

    http://wordpress.org/plugins/query-monitor/

    But I do not know if they monitor the same thing. As said the one above says peak memory usage. Maybe Debug Objects measures total memory usage or something like that.
    If they do measure the same, then it might be an issue with the Debug Objects plugin. Not sure. Just thought I let you know.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘blank page with 3.8’ is closed to new replies.