Support » Plugin: Decorator - WooCommerce Email Customizer » Blank page when opening Decorator II

  • Resolved braunsch

    (@braunsch)


    I have the same problem as described in this topic, but it looks like a different reason.
    Decorator comes up with a blank preview (only the customizer tabs on the left show, see https://baylands.org/decorator%20problem.png).
    The customizer works fine if I want to adjust settings for my theme (‘Dazzling’ by Colorlib).
    Chrome (on Mac) console shows two problems.
    First, a warning:

    A cookie associated with a cross-site resource at http://twitter.com/ was set without the SameSite attribute, for the address:

    https://www.baylands.org/web/wp-admin/customize.php?rp-decorator-customize=1&url=https%3A%2F%2Fwww.baylands.org%2Fweb%2F%3Frp-decorator-preview%3D1&return=https%3A%2F%2Fwww.baylands.org%2Fweb%2Fwp-admin%2Fadmin.php%3Fpage%3Dwc-settings%26tab%3Demail

    Then, right below, an error:

    Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    
    https://syndication.twitter.com/i/jot?l=%7B%22widget_origin%22%3A%22https%3A%2F%2Fwww.baylands.org%2Fweb%2Fwp-admin%2Fcustomize.php%3Frp-decorator-customize%3D1%26url%3Dhttps%253A%252F%252Fwww.baylands.org%252Fweb%252F%253Frp-decorator-preview%253D1%26return%3Dhttps%253A%252F%252Fwww.baylands.org%252Fweb%252Fwp-admin%252Fadmin.php%253Fpage%253Dwc-settings%2526tab%253Demail%22%2C%22widget_frame%22%3Afalse%2C%22language%22%3A%22en%22%2C%22message%22%3A%22m%3Awithcount%3A%22%2C%22_category_%22%3A%22tfw_client_event%22%2C%22triggered_on%22%3A1591551361423%2C%22dnt%22%3Afalse%2C%22client_version%22%3A%22c4096c4b%3A1589303485003%22%2C%22format_version%22%3A1%2C%22event_namespace%22%3A%7B%22client%22%3A%22tfw%22%2C%22page%22%3A%22button%22%2C%22section%22%3A%22follow%22%2C%22action%22%3A%22impression%22%7D%7D

    Not sure if any of this has something to do with what I’m seeing/experiencing… but thanks for any help!

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author WebToffee

    (@webtoffee)

    Hi @braunsch,

    To isolate the cause of the issue one by one, please try switching your theme to any of WordPress default ones and see if it solves the error.

    Thread Starter braunsch

    (@braunsch)

    Thank you for getting back to me!

    Unfortunately I can’t do that because I have only one installation (which is live) – and I can’t swap out my theme: I have tried that before – and it destroys half of my settings – it would take me days to get this back into working shape.
    Is there any kind of log that I can create that might help investigating this? 

    Thanks a lot!

    Georg

    Plugin Author WebToffee

    (@webtoffee)

    Hi @braunsch,

    In that case, please share your theme file zip via this link so that we can test it.

    Thread Starter braunsch

    (@braunsch)

    I just sent it – your system assigned ticket number 14659.
    Thanks a lot!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Blank page when opening Decorator II’ is closed to new replies.