WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Blank page when I add new item

[Resolved] Blank page when I add new item

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • madpixels
    Member

    @madpixels

    Hi @zapper123!

    It is very strange… Looks like there is a bug. Can you enable WP_DEBUG on your site and try to reproduce the issue? Please, let me know what you see.

    zapper123
    Member

    @zapper123

    When I enable wp_debug I see a notice about problem with trying to get property of non-object in Disqus plugin. When I turn off this plugin I don’t see notice, but I still have blank popup when I try to add new item.

    madpixels
    Member

    @madpixels

    ok, could you create editor account for me and give me FTP access to your site? I need to troubleshoot the plugin. I won’t change anything else. If you agree, then create an account (with editor role) for contact[at]madpixels[dot]net email and send ftp credentials to it.

    slickorange
    Member

    @slickorange

    Hi, I am having the exact same issue… Please assist.

    Turning on debugging did not make me any wiser. If you give me the instructions I can fix it myself…

    [UPDATE Oh I see in another thread plugin conflicts can cause this… any suggestions on how I can find out which plugin is causing the issue.. I really have a lot of plugins installed – all of which I need..)

    Thanks.

    madpixels
    Member

    @madpixels

    @slickorange

    Try to deactivate plugins one by one and see if after deactivation the issue disappears.

    slickorange
    Member

    @slickorange

    I was hoping you were not going to say that 🙂

    madpixels
    Member

    @madpixels

    I have no choice 🙂
    BTW it is bad habit to have huge amount of activated plugins 😉

    slickorange
    Member

    @slickorange

    I know, but they are mostly well known large plugins that I all need:
    – BBPRess
    – BuddyPress
    – SabaiDirectory
    – LearnDash
    – BadgeOS
    – EventEspresso

    slickorange
    Member

    @slickorange

    Ok, I have determined that BadgeOS is causing the issue… Any ideas on how I could solve this?

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘[Resolved] Blank page when I add new item’ is closed to new replies.