Support » Plugin: Duplicator - WordPress Migration Plugin » Blank page problem

  • Resolved 10lem

    (@10lem)



    Hello, sorry for my english, I’m french.
    Hello
    Your plugin is really good and I use it often.
    I encounter the problem of the blank page when I try to restore my websites locally.

    But recently I can not restore my sites locally. I tried with different browsers, with different environment (wamp, easyphp, laragon …etc) and with different websites / archives. Each time at the end of step 1 the browser displays a blank page. Juste once I got the window of step 2 but I could not make any links were clickable.

    Once step 1 finished, when I have the blank page, if I look at the directory or I put the zip archive and the file installer.php I see that the archive was unzipped.

    Here is a copy of file installer-log.txt

    ************************************************** ******************************
    * DUPLICATOR-LITE: INSTALL-LOG
    * VERSION: 1.2.32
    * STEP-1 START @ 02:15:17
    * NOTICE: Do not post this data to public sites or forums
    ************************************************** ******************************
    PHP VERSION: 7.2.11 | SAPI: apache2handler
    PHP LIMIT TIME: [0] time limit restriction disabled
    PHP MEMORY: 2048M | SUHOSIN: disabled
    SERVER: Apache / 2.4.35 (Win64) OpenSSL / 1.1.0i PHP / 7.2.11
    DOC ROOT: C: / laragon / www / mywebsite
    DOC ROOT 755: true
    LOG FILE 644: true
    REQUEST URL: http: //localhost/mywebsite/installer.php
    SAFE MODE: 0
    ————————————–
    ARCHIVE EXTRACTION
    ————————————–
    NAME: 20180205_mywebsite_259c279c3f0d37235154180208142217_archive.zip
    SIZE: 101.87MB
    ZIP: Enabled (ZipArchive Support)

    >>> START EXTRACTION:
    ZipArchive Object
    (
        [status] => 0
        [statusSys] => 0
        [numFiles] => 9863
        [filename] => C: \ laragon \ www \ mywebsite \ 20180205_mywebsite_259c279c3f0d37235154180208142217_archive.zip
        [how] =>
    )
    File timestamp is ‘Current’ mode: 2018-11-12 14:15:22
    <<< COMPLETE EXTRACTION: true

    WEB SERVER CONFIGURATION FILE RESET:
    – Backup of .htaccess / web.config made to * .181112141522.orig
    – Reset of .htaccess / web.config files

    STEP-1 COMPLETE @ 02:15:22 – RUNTIME: 5.1243 sec.

    thank you in advance

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Plugin Author Cory Lamle

    (@corylamleorg)

    Hey @10lem,

    Thanks for the feedback! There are a few items in the FAQ that may provide a solution to this issue, this one may get you going.

        – The installer shows an empty page with a date or time at the top. How to fix?
        – https://snapcreek.com/duplicator/docs/faqs-tech/#faq-installer-150-q

    Let me know if this helps~

    10lem

    (@10lem)

    I do not have the WordFence plugin installed and I do not have a date or time displayed, just a blank page.

    I even try to backup by disabling all the plugins but the restore does not work either.

    Plugin Author Cory Lamle

    (@corylamleorg)

    Hey @10lem,

    I’m not seeing any issues in the log above. You might check your PHP error logs for some clues, it might be possible that you’re running into a timeout if that’s the case then you might try a manual extraction:

        – How do I do a ‘Manual Extraction’ or run installer without Zip enabled?
        – https://snapcreek.com/duplicator/docs/faqs-tech/#faq-installer-015-q

    Thanks~

    10lem

    (@10lem)

    I just tested this method but the result is the same : I have a new blank page as soon as I click on next page, no error message

    • This reply was modified 3 months ago by  10lem.
    Plugin Author Cory Lamle

    (@corylamleorg)

    What about your PHP error logs are there any errors in that file?

    10lem

    (@10lem)

    Hello
    I dont know if this is the correct file but here is the file error.log found in my local directory: C: \ laragon \ bin \ apache \ httpd-2.4.35-win64-VC15 \ logs

    https://www.casimages.com/f.php?f=181114100146299434.txt

    Thanks

    Plugin Author Cory Lamle

    (@corylamleorg)

    Hey @10lem,

    I’m not really sure, to be honest. I see this in the log:
    script ‘C:/laragon/www/installer.php’ not found or unable to stat

    which is odd if you’re able to see step 1. Normally if there was something wrong with a PHP call it would show more info. You might try to turn on full PHP error reporting to see if more information is shown.

    https://www.inmotionhosting.com/support/website/php-troubleshooting/troubleshoot-php-errors

    At this point, I really don’t have enough information to go off of.

    Thanks~

    10lem

    (@10lem)

    Hello Cory,
    Thank you for your reply. In the end I re-install local by flywheel and I managed to restore my site. The problem seems to come from Laragon.
    Congratulations for your plugin is the best

    Plugin Author Cory Lamle

    (@corylamleorg)

    That is good to hear… Thanks for the update!

    Hi guys.
    Indeed this is a great plugin, but I have the same problem on our dedicated server. It has PHP 7.0.32-0ubuntu0.16.04.1 (cli) ( NTS ).
    Just the restore window but no content.
    I don’t see any errors in the php log also.
    I’ve set all permissions, but no luck.
    Tried the same backup on another server and it works.
    I unarchived and tried the manual way, no luck.
    I’m getting desperate 🙁 Any other advices please ?
    Thank you very much!

    This is what I see:
    https://drive.google.com/file/d/18sBGl1B4BJRH6QqK_O1hiDuwQxWo4VZq/view?usp=sharing

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.