WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Blank Page in NextGen Gallery Settings & Other Settings

Blank Page in NextGen Gallery Settings & Other Settings

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 25 total)
  • scriptgurus
    Member

    @scriptgurus

    Have same problem
    wp-admin/admin.php?page=ngg_display_settings
    ** Blank page.
    WP Version 3.5.2 – Clean install – no other plugins installed
    NextGEN Gallery – Version 2.0.0

    Must be an issue with wp 3.5.2
    but no one posting the issue in nextgen forum – strange

    Anyone experiencing the same? Solution?

    alfredo49
    Participant

    @alfredo49

    The same with wordpress 3,5,2 and wordpress 3,6rc2,,,, solution please

    Plugin Author photocrati
    Participant

    @photocrati

    Hi guys –

    A lot of different things may trigger a blank options page. First question: is either of you using Windows-based hosting? If so, that’s probably the problem. Can you post a quick note here:

    http://wordpress.org/support/topic/windows-do-you-have-major-issues-in-a-windows-based-environment


    If that’s not the case, I’m wondering if either of you would be willing to share login details? That would help us trouble shoot much more quickly. You can send the via our bug report form and they’ll go straight to tech support and developers. Be sure to let us know we asked you submit credentials.

    http://www.nextgen-gallery.com/report-bug/

    Thanks,
    Erick

    alfredo49
    Participant

    @alfredo49

    My hosting is linux , login details? Hmmm do you want to say server php config?
    Regards

    pawel.guraj
    Member

    @pawelguraj

    Hi,
    Same here. WordPress 3.5.2 hosted on linux platform. All plugins disabled.
    Upload and settings page blank.
    Images wrong shown in posts (just images, no frames, no formatting).

    Br,
    Pawel Guraj

    alfredo49
    Participant

    @alfredo49

    Bug Report Send

    Regards

    Plugin Author photocrati
    Participant

    @photocrati

    @alfedo49: thanks for the bug report. We’ve added to the issue we created on this for the developers. We’ve had a number of instances of this, and it’s serious, so it’s fairly high priority.

    Thanks,
    Erick

    tturner
    Member

    @tturner

    Hello, I have this same problem, blank page on the following pages:
    Add Gallery / Images (admin.php?page=ngg_addgallery)
    Gallery Settings (admin.php?page=ngg_display_settings)
    Other Options (admin.php?page=ngg_other_options)

    Additionally, it is preventing the toolbar (“kitchen sink”) from loading on the “Visual” tab of the visual editor for pages/posts.
    (Screenshot)

    I’ve tested disabling the nextgen plugin and when I refresh page, the visual editor loads fine.

    I do web development and am fairly familiar with the WordPress framework, so if you need additional debug info please let me know.

    “Gallery Settings” and “Other Options” pages of NextGen Gallery are not showing up. They are blank. I think it happened when I made some modifications in permission section. Now I can’t reach that section too. Any suggestions on what could be tried?

    Hello again,

    I took the back up of my gallery files and clicked on Reset button down there. Now everything is working fine, I had to re-customize my settings.

    New Question: About Respo Slider. It was working fine but stopped as soon as I activated the Child Theme of Respp Theme. I guess I need to write some code or comment in style.css or somewhere else of Child Theme to keep the Respo Slider running. Can any body tell what it could or should be. Thanks in advance to you if you have some suggestions.

    lj5
    Member

    @jardine5aolcom

    I am having the same issue, blank Gallery Settings and Other Options pages. The add Gallery / Images page does display for me. I am using Genesis Framework and Prose theme. IT happened when I clicked on the “Reset all options to default settings” button.

    edzuslv
    Member

    @edzuslv

    Same here with wordpress 3.6. Update to 2.0.7 this morning and admin + site went blank. Moved plugin directory to upper directory for now and everything works. Waiting for the fix.

    Plugin Author photocrati
    Participant

    @photocrati

    Hey all, I just wanted to follow up on this one.

    First, please avoid clicking the reset button. We’ve seen examples where it’s deleted image files for some reason.

    Second, I want to point out that people in this forum are talking about three different kinds of issues:

    1) The NextGEN Attach-to-post window on page / post edit screen is blank
    2) Central settings pages like Gallery Settings or Other Options are blank

    For these two, we’ve tracked down and solved a number of things that we causing these issue for some users and included fixes in our latest informal release if you’d like to try updating:

    http://www.nextgen-gallery.com/nextgen-gallery-latest-beta

    If you are still having, there’s a good chance it’s a plugin conflict. If you have mappress or siloloquy installed try deactivating those momentarily. Otherwise, if you are open to doing so, try deactivating all other plugins just for a moment to see if the issue goes away.

    3) Entire admin + site blank (@edzusiv). This is entirely different and way more serious. @edzusiv, every time we’ve seen this, it’s been a plugin conflict. We’ve fixed most plugins that cause this, but I think there are still a few out there. Check this link to see if anyone has reported a specific conflict for this:

    http://wordpress.org/support/topic/known-plugin-and-theme-conflicts-207?replies=92

    Otherwise, you may serious want to consider just rolling back to 1.9.13 until we track down and find the culprit:

    http://www.nextgen-gallery.com/how-to-rollback-a-version/

    I got this error when i go to the Gallery Settings or Other Options and get them blank

    [Mon Aug 19 16:06:15 2013] [warn] [client xx.x.xxx.xxx] mod_fcgid: stderr: PHP Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 71 bytes) in /xxx/xxxxx/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/class.fs.php on line 289

    I fix this by setting memory_limit = 128M to the php.ini file of the virtualhost. My was set at 64M.

    Now no blank pages for me.

    Hope it helps

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 25 total)
  • The topic ‘Blank Page in NextGen Gallery Settings & Other Settings’ is closed to new replies.