Support » Plugin: Contact Form 7 » blank page after update (again)

  • Hi there, after updating contact form 7 from version 4.5.1 to 4.6 while using WordPress 4.6.1 my website broke and just showed a plain white page with no content.
    I was able to fix this by downgrading to contact form 4.5.1.

    Today I tried again after updating my WordPress to version 4.7 but the same problem occured.
    Again, I was able to undo the damage by reinstalling the older contact form version 4.5.1.

    Thanks for looking into it.

    • This topic was modified 2 years, 11 months ago by sublines.
Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Hi Sublines, I´m having exactly the same problem in one site. Expected to get it solved once WP 4.7 was released but it didn´t.
    I tried to install older versions of CF7 extracting them from other sites still not updated but didn´t work either.
    How did you make it work? Did you UNINSTALL completely CF7? If I do, will it delete all my created forms?
    Sorry for the question-attack but I didn´t find an official answer to this issue. Thanks in advance!

    Hi hemisferio2,

    the first time I had to install the older version I uninstalled the plugin and then installed the plugin using the files from the older version. That was a mistake because I then had to create new contact forms which took me a while..

    The second time I had to install the older version I simply unzipped the file and copied them to the plugin directory on my webserver, simply overwriting the new version with the old version. That worked perfectly fine.

    You can get the zip files for the older plugin versions here:
    https://wordpress.org/plugins/contact-form-7/developers/

    Hi again, and first of all thanks a lot for your answer.
    I found that url in another intervention of yours in this same forum (with the same issue, obviously).
    So far, unzipping the plugin and uploading it does not work for me. I don´t know why but it even disables completely the wordpress admin.
    So I have to delete de plugin via FTP. Will try an older version (4.4.2) and see what happens.
    Still asume that CF7 must be taking a look on this issue. Hope so…
    Thanks again!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘blank page after update (again)’ is closed to new replies.