Support » Installation » [Resolved] Blank page after first time login

[Resolved] Blank page after first time login

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Your blog works just fine for me. Try clearing your browser cookie and cache. Exit the browser, then restart.

    Too bad it doesn’t work for me.

    I have done all those things. I get the login page. I use my username and password. It lets me in and I get a blank screen. Nothing.

    I’m one step closer – I can read the “Read Me” file now. Still no admin panel. If I manuall type in the “index.php” all I see is three characters on a blank screen as well.

    What else can I do? There’s something wrong here if you can see a blog or admin panel and I can’t – Firefox or Safari – nothing’s happening.

    Does it help to add that after I enter my login information, the URL does not change? It still says “wp-login.php”. I would think I should be redirected to another URL at this point. If I type in a fake password – just for kicks – I do get the error message and am asked for a correct password, so that works.

    Ah, I thought the admin worked in other browsers…sorry.

    Typically, a blank screen just after installing means you didn’t get a complete and intact set of WordPress files uploaded to your host. I’d consider downloading a fresh copy of WordPress from the Download tab at the top of this page, then use something like 7-Zip to extract the files. Then reupload the files to your host. Review Uploading WordPress to a remote host and make sure you are using ASCII transfer mode in your FTP client.

    If you have an .htaccess file, that too could be causing the problem–rename that if necessary.

    Clean install did it. Something was corrupted. All fixed now. On to my first WordPress website. Thanks for all the amazing help.

    I was just having the same issues as you were ohlenna. A fresh download and reinstall of wordpress seems to be the ticket.

    I am having similar problems – new to WordPress, new to blogging, and want to add a blog on my existing website. I am running XP Pro. The ISP that hosts my site is a linux site and only offers WP 2.2.2 within the Scripts Library. Tried over and over with various fixes, but the latest, after uninstalling and reinstalling is this: Installation goes fine, and I can login, and the links “Write…” “Update…” “Add…” and “Change…” all seem to work. But then… if I click the Title, trying to change the Text or look and feel, I get the blank screen and the browser address line indicates:

    What’s happened?
    Can the Default Theme be altered at all? Color? Even changing the text seems mysterious.
    Finally, Can I use Swift Theme with WP 2.2.2. and can I upgrade WP on my website even though the ISP only provides the old version?


Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘[Resolved] Blank page after first time login’ is closed to new replies.