Support » Plugin: WooCommerce Product Images Slider » Blank First Slide + Doubled Image

  • ltautchin

    (@ltautchin)


    Hey there,

    Love the plugin – having an issue with the slider on my woocommerce product page though.

    For some reason the first image (Main Product Image) is showing up as blank.

    You can see it in the product gallery below – but it won’t show in the main product image.

    Any ideas?

    Thanks!

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author DesirePress

    (@desirepress)

    Hello @ltautchin,

    Thank you for your appreciation.

    Can you please let us know that have you setup product featured image in product edit page…?

    Regards,
    Desirepress

    ltautchin

    (@ltautchin)

    Hey @desirepress,

    You bet!

    Here’s the proof – this is setup on all my current products.

    Screenshot – https://snag.gy/ELOr9G.jpg

    It appears everything is setup correctly!

    Thanks,

    ltautchin

    Plugin Author DesirePress

    (@desirepress)

    Hello @ltautchin,

    Thank you for sharing screenshot.

    We have checked and its seems that the another plugin code / theme function is overwriting Woo-Commerce Product Images Slider HTML output.

    For more info please refer attached screenshot (https://www.screencast.com/t/xq9WN4EvefB0), in screenshot you can see that there is a span tag with “custom-frame” class (this html tag is adding from another plugin or theme function), this span section is causing the image blank issue.

    Please let us know.

    Regards,
    Desirepress

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Blank First Slide + Doubled Image’ is closed to new replies.