WordPress.org

Forums

[resolved] blank dashboard and site (20 posts)

  1. kostas5001
    Member
    Posted 11 months ago #

    from yesterday and night and now today at the morning i have this problem everything is blank and i can't do anything. I need to finish my work, please help.

    http://prntscr.com/46r78a

  2. Alin Marcu
    Member
    Posted 11 months ago #

    You have a HTTP 500 Internal Server Error. Have you made any recent edits to your .htaccess file? Also check the permissions on this file.

    If you didn't, try to contact your hosting provider, maybe there is a server issue or something.

  3. kostas5001
    Member
    Posted 11 months ago #

    i edit something in forums but i don't think its this, i think is from my hosting provider because 2 days ago again it appeared an error and after 15 minutes it comes up again. Yes i will talk with my hosting provider.

  4. kostas5001
    Member
    Posted 11 months ago #

    if it is this that i did how can i fix it?

  5. Alin Marcu
    Member
    Posted 11 months ago #

    You should talk to your hosting provider first.

  6. kostas5001
    Member
    Posted 11 months ago #

    this i solved but i have problem with the footer

    see this
    http://prntscr.com/46rxhq

  7. Alin Marcu
    Member
    Posted 11 months ago #

    yeah, in your style.css replace:

    footer {
    width: 100%;
    padding: 20px 0px 0px 0px;
    position: relative;
    z-index: 9999999 !important;
    margin-top: 10px;
    margin-bottom: 100px;
    background: #1f1f1f;
    }

    with

    footer {
    width: 100%;
    padding: 20px 0px 0px 0px;
    position: relative;
    z-index: -9999999 !important;
    margin-top: 10px;
    margin-bottom: 100px;
    background: #1f1f1f;
    }

    Notice the minus in front of 9999999 for z-index.

    You'll may have to adjust that value.

  8. kostas5001
    Member
    Posted 11 months ago #

    i don't have anything like this in style.css

  9. Alin Marcu
    Member
    Posted 11 months ago #

    Then just add:

    .footer {
    z-index: -9999999 !important;
    }

    at the end of your style.css :)

  10. kostas5001
    Member
    Posted 11 months ago #

    nothing again my friend

  11. Alin Marcu
    Member
    Posted 11 months ago #

    yeah, there was a typo in my last post, it's actually:

    footer {
    z-index: -9999999 !important;
    }

    (without '.' in front of footer)

    And the css corresponding to footer element is actually defined in main.css, which is imported in your style.css.

  12. kostas5001
    Member
    Posted 11 months ago #

    again nothing oh god do you have another idea?

  13. You'll need to provide a link to your actual site for anyone to help you further, but this is not a multisite issue and is simply a theme one.

  14. Alin Marcu
    Member
    Posted 11 months ago #

    http://www.entergaming.gr/ (from its screenshot) :)

  15. I don't want to ever assume that's what they mean. And either way, the original issue is good :) This is now theming, which also looks to be solved.

  16. Alin Marcu
    Member
    Posted 11 months ago #

    I'm 100% sure it will work, because I've tested that modifying the value with Chrome Inspector and it worked. The user just needs to figure out how to add that line into style.css or to modify the original file (css/main.css).

  17. kostas5001
    Member
    Posted 11 months ago #

    no man nothing its still the same

  18. Alin Marcu
    Member
    Posted 11 months ago #

    Then directly edit it in your http://www.entergaming.gr/wp-content/themes/oblivion/css/main.css, |facepalm| :) !

  19. kostas5001
    Member
    Posted 11 months ago #

    how to edit it here?

  20. Alin Marcu
    Member
    Posted 11 months ago #

    Not here, I gave you the path to the file, use your FTP manager or File manager to edit the file.

Reply

You must log in to post.

About this Topic

Tags

No tags yet.