WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Blank blog (3 posts)

  1. yvil
    Member
    Posted 10 years ago #

    My blog has started generating a blank page (empty body) now. Suspiciously coinciding with a kernel update although all the individual pieces seem to be working. PHP seems to be running (quick "hello world" test), MySQL seems to be working (tested command-line interactions). All other web stuff is working.
    Has anyone seen this before or have any ideas?
    Running WordPress 1.2. MySQL 4.1.0, PHP 4.3.8, Apache 2.0.48. under FreeBSD 5.2.1

  2. Anonymous
    Unregistered
    Posted 10 years ago #

    All we did was recompile the kernel with IPDIVERT, and now we only get blank pages for every blog page we try. Nothing seems to be working anymore - only blank pages. I've re-installed mod_php 4.3.8 and verified it works, as does mysql.
    I tried the absolute pathname replacement for __FILE__ and '../' in all php files, but this didn't fix our problem.
    Does anybody have *any* clues to offer ?

  3. Anonymous
    Unregistered
    Posted 10 years ago #

    Ok, I've done some more debugging and narrowed it down to a failure in calling @mysql_connect during the constructor call for wpdb in the file wp-db.php. It's using localhost, and a mysql username and password that I've verified work on localhost (as they also did before our new firewall-capable kernel was installed).
    I'm pretty clueless about mysql administration - any hints as to where to look next?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.