WordPress.org

Forums

Snaps
[resolved] black stripe on featured image (post's image) (4 posts)

  1. zhiu
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hay,

    I'm making site using Snap themes and got one little problem.
    When i'm posting some posts and setting featured image, there is black wide stripe/line on the image (on right side). (you can check this out here: http://www.infused.lt )
    What can i do to get rid of that?

    And maybe you know how can I add something else instead of black stripe?
    (maybe some filter, or little image in the corner of that)?

  2. salsaturation
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi zhiu

    You should probably fix you images first. Compare

    original http://www.infused.lt/wp-content/uploads/2014/02/avant-garde-fashion-22080889.jpg

    vs

    Featured image http://www.infused.lt/wp-content/uploads/2014/02/avant-garde-fashion-22080889-150x350.jpg - Notice the image is cutoff on the right

    The area is
    width: 188.8125px;
    height: 302.8125px;

    Try this - Go to Settings >> media and increase the Thumbnail size so it is equal to or greater than the area then regenerat the thumbnails using a plugin like http://wordpress.org/plugins/regenerate-thumbnails/ and see if that helps

  3. zhiu
    Member
    Posted 1 year ago #

    thank you so much!!!

    that helpped!

  4. salsaturation
    Member
    Posted 1 year ago #

    You're welcome

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Theme

About this Topic