Support » Plugin: Bit Form - WordPress Drag & Drop Contact Form, Payment Form Builder » Birform shortcode may cause blank page

  • Resolved ken

    (@kenbottomley)


    Hi all,

    I have a site using Brizy builder which has two forms created by Bit Form. These have been working until recently and now show a completely blank page. The pages and content are still there and if I remove the shortcode they appear without error. I installed Contact Form 7 to test and if I enter the shortcode for that form all works fine. As soon as I enter the shortcode for the Bit Form the entire page goes blank – white screen.

    There are a few other items I noticed such as when the bit form shortcode is entered, updating the page fails. It states “This page needs a refresh…”. I had this page saved as a draft and as soon as I clicked publish and error “publishing failed” appeared although it has been published.

    As soon as I remove the bitform shortcode all works fine again. Any suggestions would be greatly appreciated.

    Many thanks, Ken

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Support BitPress Support

    (@bitpresssupport)

    Hi Ken (@kenbottomley) ,

    Can you please tell us your PHP, WordPress, and Brizy builder versions?

    Thank you.

    Thread Starter ken

    (@kenbottomley)

    Hi,

    Thanks for the prompt reply.

    Brizy v2.2.17
    Brizy Pro: v2.2.11
    PHP v7.2.34
    Wordpress v5.7.2

    Everything was updated earlier although I have just noticed that there is a PHP update available. Not sure if that relates to this?

    Thanks

    Plugin Support BitPress Support

    (@bitpresssupport)

    Hi Ken,

    We are extremely sorry for that. There is a conflict with the PHP version. We give an immediate update, please update your plugin when its available.

    Thank you.

    Thread Starter ken

    (@kenbottomley)

    Hi,

    No problems. At least the issue has been identified. I will keep checking for the update.

    Many thanks,
    Ken

    Thread Starter ken

    (@kenbottomley)

    Just a quick update – I have updated to PHP v7.4 and all appears to be working again.

    Thanks for your prompt replies with this.
    Ken

    Plugin Support BitPress Support

    (@bitpresssupport)

    The issue has been fixed, please kindly update the plugin.

    Thread Starter ken

    (@kenbottomley)

    I have kept the more up to date PHP version for now and also updated the plugin. I can report that all is still working (as presumed). Many thanks for your assistance and great support.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.