Support » Networking WordPress » big problem with url

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Domain mapping won’t redirect a site unless you’ve mapped it, so did you do any mapping on the new site?

    in my actual configuration : i did not map the new site (but tested in mapping config with the same result).

    in fact, http://www.mainsite.com grab secondary blog.
    ie
    http://www.mainsite.site/newsite/ -> go to the right url but with the content of http://www.mainsite.com …idem with dashbord.

    i’ve taken a look to .htacess (seems right).
    my actual wp-config /

    define('SUNRISE', 'on');
    define( 'MULTISITE', true );
    define( 'SUBDOMAIN_INSTALL', false );
    $base = '/';
    define( 'DOMAIN_CURRENT_SITE', 'www.mainsite.com' );
    define( 'PATH_CURRENT_SITE', '/' );
    define( 'SITE_ID_CURRENT_SITE', 1 );
    define( 'BLOG_ID_CURRENT_SITE', 1 );


    .htaccess -> with the default multisite options
    and idem with domain mapping

    the only thing thahT i can tell you, I ve changed one day DOMAIN_CURRENT_SITE .

    frankly speaking, i don’t why it works not good. It is out of my knowledge 😉

    thx a lot

    i did not map the new site (but tested in mapping config with the same result).

    No… That’s not how it works. I mean it is, but only becuase you’re half-way there.

    1) Park the domain (secondsite.com) on your server to mainsite.com – This will make mainsite’s content show up when you go to second site. This is OKAY! 🙂

    2) Within WP, map secondsite.com to mainsite.com/secondsite

    3) Drink beer.

    Until you do 1 and 2, it won’t work.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘big problem with url’ is closed to new replies.