Support » Plugin: WooCommerce MyParcel » Bezorgopties bij virtueel product

 • Resolved Laura

  (@lauravink)


  Ik verkoop enkele virtuele producten (cursus/ebooks). Toch verschijnt er op de afrekenpagina het stukje ‘bezorgopties’ van MyParcel waarbij de klant kan kiezen voor thuis of op het werk, eventuele avondlevering of ophalen. Dit is bij een virtueel product niet van toepassing en daardoor verwarrend. Is dit een bug die bij jullie bekend is of is er een andere manier om dit uit te schakelen bij virtuele producten?

  The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
 • Bij ons hetzelfde probleem.

  Je verkoopt een Cadeaubon met als voordeel dat het direct naar de klant wordt gemaild.
  Met de zichtbare verzendopties wordt het zeer verwarrend en haakt de klant af.
  Vandaar dat we de verzendopties hebben uitgezet.
  Terwijl dat juist een pluspunt voor de klant is om voor MyParcel te kiezen.

  Thread Starter Laura

  (@lauravink)

  Thanks Peter/Lianne! Goed idee om de bezorgopties dan uit te zetten, ik ga dat nu ook (tijdelijk) doen, in de hoop dat er een oplossing vanuit MyParcel komt. Ik dacht namelijk dat dit voorheen niet zo was.

  Hoi allen,

  Ik ben toch wel benieuwd naar een oplossing voor dit issue. Ik verkoop namelijk zowel virtuele producten als fysieke producten. Dit gebeurd o.a. als variabel product. De eerste variatie is alleen het Virtuele product, de tweede varite is de virtuele met een fysiek product. Bij de eerste variatie staat Virtueel product aangevinkt, bij de tweede staat deze uit.

  Als er wordt gekozen voor alleen de virtuele variatie gaat het mis. Ik zie de verzendkosten niet gerekend worden, maar wel de extra opties van MyParcel. Dat zou niet moeten. Wanneer er alleen virtuele producten zijn moet die optie niet zichtbaar zijn.

  Ook een single virtueel prodcut zorgt er voor dat de verzendopties tevoorschijn komen.

  Ik hoop vurig op een oplossing, ik kan nu niet live met de online winkel voor het bijverkopen van de fysieke producten bij de virtuele.

  Plugin Author MyParcel Support

  (@myparcelsupport)

  Beste @lauravink @peterenlianne @boukekoning,

  Bedankt voor het melden van dit probleem. Onze developers zijn bezig met een fix. Wij zullen in een reactie hier laten weten, zodra er een fix is. Deze fix kan je dan verwerken in jouw WooCommerce, zodat je weer gebruik kan maken van de verzendopties.

  Voor nu wil ik jullie nog een mooie dag toewensen.

  Teun Smit
  MyParcel IT Support

  Plugin Author mitchellbokhove

  (@mitchellbokhove)

  @myparcelsupport @boukekoning @lauravink Dit is in de laatste versie van onze plugin aangepast. Met enkel een virtueel product in de checkout worden de bezorgopties niet meer getoond.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
 • The topic ‘Bezorgopties bij virtueel product’ is closed to new replies.