Support » Plugin: GF Mollie by Indigo » Betaling mislukt/geannuleerd

 • Resolved HashtagMedia

  (@hashtagmedia)


  Hallo,

  Is het ook mogelijk om de bevestiging te wijzigen wanneer de betaling is mislukt?
  Nu is de bevestiging altijd hetzelfde zowel wanneer de betaling succesvol is als mislukt.

  The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
 • Plugin Author Indigo Webstudio

  (@indigonl)

  Hoi,

  De eerste bevestiging bedoel je? Nee die optie is er (nog) niet. Er zijn plannen om in de toekomst zowel de bevestiging als de bevestigingspagina conditionele voorwaarden te geven mbt de betaalstatus.

  Ik vul nu bij bevestiging zoiets in als:
  Bedankt voor je bestelling! Zodra de betaling is verwerkt ontvang je de bevestiging van je aanmelding.

  In de e-mail melding maak ik onderscheid tussen wel of niet betaald (geslaagd of mislukt). Daarin staat dan of de dienst/het product wel/niet wordt geleverd/aangeboden.

  Gr. Petra

  Hi Petra,

  Dat zal idd een leuke toevoeging zijn. Dit mis ik ook in je mooie plugin.

  Plugin Author Indigo Webstudio

  (@indigonl)

  Topic gesloten

  Goedemiddag, is hier al een mogelijkheid voor? Ik gebruik het form namelijk binnen Kiosk App om greenfees aan te kopen, en die sluis je na de betaling door naar een pdf die geprint kan worden. Helaas ga je daar dus ook heen als de betaling is mislukt en kan je dus je green fee printen waar je niet voor hebt betaald.. Als het niet in de plugin zit is er dan heel misschien code voor in de funcions.php beschikbaar waarmee ik dit kan tackelen? Thx

  Plugin Author Indigo Webstudio

  (@indigonl)

  Hoi bondjack,

  Is het een optie om de link naar de PDF in de bevestiging te zetten van een succesvolle betaling? Kiosk / greenfees ken ik niet dus weet niet precies hoe dat werkt. De GF Mollie plugin wordt op zich van uitbreidingen voorzien maar alleen als daar genoeg vraag naar is.

  Gr. Petra

  Hoi Petra, helaas is dat niet mogelijk. Ik moet om het te kunnen printen gelijk op een pdf uitkomen. vandaar dat als de betaling is mislukt of geanuleerd dat ik op een andere pagina uit moet komen ipv de pdf laad. (Kiosk pro app is een app om je ipad in een sinlge app omgeving te draaien, voor bij een informatiezuil bij een tentoonstelling of zoals ik hem gebruik om een start bewijs te kopen op een zuil op de golfbaan.). Als ik weet waar ik een stuk code kan toevoegen ben ik al erg geholpen. Als het “fail” adres handmatig in de code gezet moet worden is dat voor mij al een super oplossing. thx Jacob

  Deze mag je annuleren, oplossing gevonden via ander topic!
  mvg,
  Francis.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
 • The topic ‘Betaling mislukt/geannuleerd’ is closed to new replies.