Support » Plugin: WordPress Page Builder - Beaver Builder » Beaver Builder Design Not showing, After Replace http to https

  • vairagi786

    (@vairagi786)


    Sir today i applied SSL certificate in my website and also converted all links http to https, but After Replace http to https this beaver builder is not showing design output. sir please give me the solution of this problem.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Thread Starter vairagi786

    (@vairagi786)

    I have just purchased an SSL certificate for my site and have gone to make some changes to a page using beaver builder and nothing is happening.

    When I click on “launch page builder” within an existing page, the page opens but none of the beaver builder functionality is visible.

    I have tried creating an entirely new page and using the builder, but again nothing shows on the page.

    All the pages appear to be correctly running over https (I’ve had no errors).

    Plugin Contributor Ben Carlo

    (@hinampaksh)

    Hey @vairagi786,

    Apologies for the delayed response here.

    Can you send us a note via the form below(General Inquiry) and we’ll take it from there? 🙂
    https://www.wpbeaverbuilder.com/contact/

    You can just include a link to this thread so you don’t have to repeat everything and so we can keep it updated.

    Ben

    • This reply was modified 6 months, 3 weeks ago by Ben Carlo.
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Beaver Builder Design Not showing, After Replace http to https’ is closed to new replies.