WordPress.org

Forums

WP-United : phpBB WordPress Integration
[resolved] BBcode IMG not working in signature (9 posts)

  1. Kimberly
    Member
    Posted 2 years ago #

    The BBcode IMG code will not save in user's signature on phpbb. The other BBcodes I tested in the signature box work just fine. I disabled the WP-United plug-in and the IMG code worked as usual. I enabled WP-United and it stopped working again .. any fix ideas?

    WordPress 3.5, WP-United Version 0.9.1.5, phpbb 3.0.11

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-united/

  2. jhong
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi, sorry you are having trouble. I assume you have phpBB-in-WordPress template integration turned on? If so, is it simple statically cached header & footer, or a full page?

    Actually, please could you post the output from your wp-united "Get Help" screen too?

    Does the IMG BBCode work outside of sigs, elsewhere in the forum?

  3. Kimberly
    Member
    Posted 2 years ago #

    Jhong, please don't apologize, it's a great plugin .. only having a slight glitch with it :)

    Current Status: OK :-)
    WP-United is connected and working.

    Yes, the IMG BBcode works in posts, just not in the sig.

    Currently I am using the prosilver phpbb style. The Theme Integration didn't work. But that's not a big deal, I don't mind editing the theme myself .. just thrilled there's a single log-in :)

    But it's a gaming website .. gamers want to put their Gamer pics in their signatures, so I will have to be able to use the IMG bbcode tag in signatures.

    Get Help info:

    [b]WP-United Version[/b] : 0.9.1.5
    [b]WordPress Version[/b] : 3.5
    [b]PHP Version[/b] : 5.3.14
    [b]WP-United enabled?[/b] : Yes
    [b]WordPress Home URL[/b] : http://www.san.com/
    [b]WordPress Base URL[/b] : http://www.san.com/
    [b]WordPress Plugin URL[/b] : http://www.san.com/it/ised/all/
    [b]phpBB URL[/b] : http://san.com/ele/
    [b]Plugin Path[/b] : /ments/are/hidden/for/safety/it/ised/all/
    [b]WordPress Path[/b] : /ments/are/hidden/for/safety/
    [b]phpBB Path[/b] : /ments/are/hidden/for/safety/ele/
    [b]Active plugins[/b] : all-in-one-seo-pack/all_in_one_seo_pack.php, contact-form-7/wp-contact-form-7.php, jetpack/jetpack.php, really-simple-captcha/really-simple-captcha.php, widget-logic/widget_logic.php, wordpress-importer/wordpress-importer.php, wp-united/wp-united.php
    [b]Current theme[/b] : Examination
    [b]Allocated memory[/b] : 9263.7660818713M
    [b]Memory limit[/b] : 256M
    [b]Locale[/b] : en_US
    [b]integrateLogin[/b] : 1
    [b]showHdrFtr[/b] : NONE
    [b]wpSimpleHdr[/b] : 1
    [b]dtdSwitch[/b] : 0
    [b]phpbbCensor[/b] : 0
    [b]wpPageName[/b] : page.php
    [b]phpbbPadding[/b] : 6-12-6-12
    [b]xposting[/b] : 0
    [b]phpbbSmilies[/b] : 1
    [b]avatarsync[/b] : 1
    [b]integcreatewp[/b] : 1
    [b]integcreatephpbb[/b] : 1
    [b]xpostautolink[/b] : 0
    [b]xpostforce[/b] : -1
    [b]xposttype[/b] : excerpt
    [b]xpostprefix[/b] : [BLOG]
    [b]cssMagic[/b] : 0
    [b]templateVoodoo[/b] : 0
    [b]useForumPage[/b] : 1
    [b]wpuxpostcomments[/b] : 0

  4. Kimberly
    Member
    Posted 2 years ago #

    And .. thank you for your assistance!
    Much appreciated :)

  5. jhong
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    No problem at all, thanks for the info.

    I just went through and tested images and smilies in sigs and posts and all seemed to work fine. I was testing with hotlinked and local images... do you have an example of an image that doesn't work for you? (i.e. are they relative or absolute URLs?)

    It's a very strange issue, as without template integration on, WP-United shouldn't be doing anything at all on the average phpBB page.

    Do you have any custom BBCodes or other phpBB MODs installed that WP-United might be conflicting with?

    Finally, if you view the source of the page, and look for where the image should be in the sig, what is there? is it blank, or is it a malformed URL?

    Sorry for all the questions, hope this helps to find the source of the problem.

  6. Kimberly
    Member
    Posted 2 years ago #

    It's bizarre, won't even save, just times out. The message board is new, the only mod on it is yours, no custom BBCodes. If you'd like to help solve the mystery e-mail me kt{at}teedsters.com (I don't wish to spam your thread) I will give you a URL & Admin privileges so you can see it for yourself :)

  7. jhong
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Yes please do. I can take a look.

    Btw which browser are you using?

  8. Kimberly
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thank you .. all is well ..

    I appreciate the above and beyond customer service :)

  9. jhong
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Great, thank you for leting me know. I'll mark this as resolved.

    When all is one, please feel free to post your site in the WP-United gallery.

    Thanks

    John

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • WP-United : phpBB WordPress Integration
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.