WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Basic player works fine … Pro won't let me add songs

Basic player works fine … Pro won't let me add songs

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • bobcostello
    Member

    @bobcostello

    I am having the same problem. Once I purchased “Pro” it isn’t working right. I created a playlist and it won’t access it with the generated shortcode. I have tried deactivating and reactivating Jetpack that seems to have worked for others but not for me. Thanks in advance for your help! This is the site: http://www.freshh2o.org/sermons/

    Plugin Author Maeve Lander
    Participant

    @enigmaweb

    @realdesign
    I can’t see anything in the code that would be causing this so not quite sure what the problem is. Please feel free to email me if your happy for me to take a closer look with some temporary WP login details.
    info@enigmaweb.com.au

    @bobcostello
    In your case I can see the sample player is showing, so I’m guessing this is a shortcode issue…. I’ve found this happened to a few other users when they used some odd characters in the playlist title like apostrophe, and maybe to be safe remove spaces, underscores, dashes too… Let me know if this fixes your issue.

    Thanks

    RealDesign
    Member

    @realdesign

    That would be fabulous … I have sent you an admin login. I installed an “Admin Notes” on the dashboard so you can leave notes or instruction whatever. This site is now in client testing (not very sophisticated clients … they probably can’t find the audio pages!) the two pages I want audio on are the one above and http://aquality.realdesignhosting.com/aquahero-adventures/ Right now I have mp3 j player installed (done after I couldn’t get the pro to work) so that I could show two working audio pages.

    Dee Teal
    Member

    @thewebprincess

    I’m having the same problem… would appreciate hearing how anyone solved this. Thanks

    Dee Teal
    Member

    @thewebprincess

    I solved a lot of the problem in my site, the issues were surround the sanitization of db inputs. The songlist in question has an apostrophe in the title. as in

    It’s not about me.

    The out put from the db in the admin/manager area indicated it like this

    It\’s not about me

    The data in the actual tables of the database is It\\\’s not about me.

    I went into the database and edited everthing directly so it looks right and all the stuff showed up correctly. SO I suspect something needs editing in the plugin to avoid this, it also means that I need to add evertything and go back into the db to add any new files. Bit of a headache, but I hope this helps someone…

    MarcusNielsen
    Member

    @marcusnielsen

    If I use en underline in the playlist name, it won’t show up. So something like “01_playlist” doesn’t work but “01-playlist” och “01playlist” works.

    Hope this helps.

    Michele
    Member

    @micheleking

    I’m having the same problem! I have eliminated underscores and other symbols and the problem still isn’t resolved. I would also appreciate a response… It doesn’t look like this plugin is very well supported. Please help!

    Thanks in advance.

    Michele

    Plugin Author Maeve Lander
    Participant

    @enigmaweb

    Hi guys… funny symbols do occasionally cause problems and as you can see this has fixed the issue for some users so try this first.

    However I have checked @realdesign‘s site and can see there is some sort of issue with not being able to upload new songs… please be patient because it takes some time to properly test this sort of thing and try to isolate the error and fix it. It is also tricky to isolate because there are literally thousands of people using this plugin and only 2 of you have this problem…. right so you can see it is not something simple and easy to spot that happens to everyone all the time – I can’t replicate it on a test environment, so it’s obviously something quite specific. Thus it takes time… so like I said please be patient

    Michele
    Member

    @micheleking

    Hi there @enigmaweb, thanks for the reply. I am attaching my URL where the issue is occurring so you can look at it; http://www.lesleywolman.info. If you want I can also email you a temp login. If so, please let me know where I should send it.

    Thanks!
    Michele

    RealDesign
    Member

    @realdesign

    Thank-you Enigma for continuing to work at this … let me know if I can do anything to help out

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘Basic player works fine … Pro won't let me add songs’ is closed to new replies.