• Hello when I add additional OU to BASE DN connection fails.
    Whithout OU it works. But for version 2.0.10 was everything ok. Something has changed?

    LOG>

    2016-12-13 09:12:03 [INFO ] NextADInt_Ldap_Connection::createConfiguration [line 101] LDAP connection is *not* encrypted
    2016-12-13 09:12:03 [DEBUG] NextADInt_Ldap_Connection::createConfiguration [line 102] Array
    (
    [account_suffix] =>
    [base_dn] => DC=domain,DC=sk,OU=R-SE
    [domain_controllers] => Array
    (
    [0] => sewdc1
    )

    [ad_port] => 389
    [use_tls] =>
    [network_timeout] => 5
    [ad_username] => u000738@domain.sk
    [ad_password] => *** protected password ***
    )

    2016-12-13 09:12:03 [WARN ] NextADInt_Ldap_Connection::findAttributesOfUser [line 360] Attributes for ‘u000738@domain.sk’: could not be loaded. Does the sAMAccountName or userPrincipalName exist? Is the provided base DN valid?
    2016-12-13 09:12:03 [WARN ] NextADInt_Ldap_Attribute_Service::findLdapCustomAttributeOfUser [line 230] Could not locate custom attribute ‘objectsid’ for userPrincipalName ‘u000738@domain.sk’. Fall back to sAMAccountName…’
    2016-12-13 09:12:03 [WARN ] NextADInt_Ldap_Connection::findAttributesOfUser [line 360] Attributes for ‘u000738’: could not be loaded. Does the sAMAccountName or userPrincipalName exist? Is the provided base DN valid?
    2016-12-13 09:12:03 [ERROR] NextADInt_Adi_Authentication_VerificationService::findActiveDirectoryDomainSid [line 68] objectSID for AD user ‘u000738@domain.sk’ could not be found. Please check that for this account has been defined a full userPrincipalName including the UPN suffix.

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Plugin Author schakko

    (@schakko)

    At least your base DN seems to be wrong: it must be OU=R-SE,DC=domain,DC=sk and not DC=domain,DC=sk,OU=R-SE.

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘base_dn’ is closed to new replies.