Support » Plugin: Complianz | GDPR/CCPA Cookie Consent » Banner not showing even in Incognito mode

  • Resolved zizicloud

    (@zizicloud)


    Hello and thank you for this great plugin. It’s the only one I found with a generator. So helpful.

    Unfortunately, I cannot get my banner to show. I run website incognito. I clear my cookies out in developer mode. I refresh. But no banner 🙁

    Please advise on how to fix this. Thanks!

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author RogierLankhorst

    (@rogierlankhorst)

    I think it’s because jquery is loaded deferred, but the Complianz script not. As a result, the plugin can’t load because jquery is not defined yet.

    You can try either removing the defer, or deferring the Complianz cookie scripts as well.

    Ah, thanks for the quick response. I am tinkering with it now. I do not know how to remove the jquery defer, but I will try to figure out. TY!

    • This reply was modified 2 months, 4 weeks ago by zizicloud.

    Ok, so I disabled Hummingbird which is my jquery deferring plugin, and any other plugin that might defer jquery. I still cannot get the banner to pop up.

    Do you know how to manually remove the defer?

    Sorry, I am just not developer literate.

    I also use beaver builder as my website editor, not sure if that makes a difference.

    TIA!

    Your page is cached by cloudflare and probably by your host too (?) either way if you add a random query like /?foo=bar to the url you can get a fresh version and see everything working.

    Ah! OK! cool! Yes, it is working, thanks for the tip! I appreciate it!

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.