Support » Plugin: BadgeOS » BadgeOS Community Addon PHP error

  • Resolved antic1pate

    (@antic1pate)


    I’m getting this when clicking Settings on any User Profile.

    Wordpress 5.6.

    BuddyPress 7.1.0

    Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function badgeos_first_time_installed() in /Users/XXXXXX/Local Sites/OB12/app/public/wp-content/plugins/badgeos-community-add-on/includes/bp-members.php on line 97
    ( ! ) Error: Call to undefined function badgeos_first_time_installed() in /Users/XXXXXX/Local Sites/OB12/app/public/wp-content/plugins/badgeos-community-add-on/includes/bp-members.php on line 97
    Call Stack
    # Time Memory Function Location
    1 0.0001 367600 {main}( ) …/index.php:0
    2 0.0001 367880 require( ‘/Users/XXXXXX/Local Sites/OB12/app/public/wp-blog-header.php’ ) …/index.php:17
    3 0.3977 7468856 require_once( ‘/Users/XXXXXX/Local Sites/OB12/app/public/wp-includes/template-loader.php’ ) …/wp-blog-header.php:19
    4 0.4021 7507600 include( ‘/Users/XXXXXX/Local Sites/OB12/app/public/wp-content/themes/zeen/buddypress.php’ ) …/template-loader.php:106
    5 0.6510 8348264 the_content( ) …/buddypress.php:22
    6 0.6513 8348296 apply_filters( ) …/post-template.php:253
    7 0.6513 8348704 WP_Hook->apply_filters( ) …/plugin.php:212
    8 0.6525 8351416 bp_replace_the_content( ) …/class-wp-hook.php:287
    9 0.6525 8351416 apply_filters( ) …/bp-core-theme-compatibility.php:761
    10 0.6525 8351824 WP_Hook->apply_filters( ) …/plugin.php:212
    11 0.6525 8353328 BP_Members_Theme_Compat->single_dummy_content( ) …/class-wp-hook.php:287
    12 0.6525 8353328 bp_buffer_template_part( ) …/class-bp-members-theme-compat.php:212
    13 0.6525 8371176 bp_get_template_part( ) …/bp-core-template-loader.php:350
    14 0.6526 8372448 bp_locate_template( ) …/bp-core-template-loader.php:67
    15 0.6528 8374520 load_template( ) …/bp-core-template-loader.php:165
    16 0.6529 8374824 require( ‘/Users/XXXXXX/Local Sites/OB12/app/public/wp-content/plugins/buddypress/bp-templates/bp-nouveau/buddypress/members/single/home.php’ ) …/template.php:732
    17 0.6602 8381440 bp_nouveau_member_template_part( ) …/home.php:27
    18 0.6605 8381440 bp_nouveau_member_get_template_part( ) …/template-tags.php:667
    19 0.6609 8381952 load_template( ) …/functions.php:333
    20 0.6609 8382288 require_once( ‘/Users/XXXXXX/Local Sites/OB12/app/public/wp-content/plugins/buddypress/bp-templates/bp-nouveau/buddypress/members/single/settings.php’ ) …/template.php:730
    21 0.6631 8382048 bp_get_template_part( ) …/settings.php:34
    22 0.6631 8382568 bp_locate_template( ) …/bp-core-template-loader.php:67
    23 0.6634 8384672 load_template( ) …/bp-core-template-loader.php:165
    24 0.6634 8385216 require( ‘/Users/XXXXXX/Local Sites/OB12/app/public/wp-content/plugins/buddypress/bp-templates/bp-nouveau/buddypress/members/single/settings/general.php’ ) …/template.php:732
    25 0.6650 8386472 bp_nouveau_submit_button( ) …/general.php:74
    26 0.6655 8387224 do_action( ) …/template-tags.php:2612
    27 0.6655 8387600 WP_Hook->do_action( ) …/plugin.php:484
    28 0.6655 8387600 WP_Hook->apply_filters( ) …/class-wp-hook.php:311
    29 0.6655 8388728 badgeos_bp_core_general_settings_before_submit( ) …/class-wp-hook.php:287

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • I’m getting the same error. It shows up on Settings tab on the BP user profile. The error breaks the layout on the page. It shows up right under the password fields.

    Plugin Author learningtimes

    (@learningtimes)

    Hi @antic1pate / @timbomb,

    The issue has been resolved with the latest update of the BadgeOS Community Add-on i.e. version 1.2.11. Please take the updates.

    Let us know if you have any further questions.

    Thanks,
    BadgeOS Support Team

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘BadgeOS Community Addon PHP error’ is closed to new replies.