WordPress.org

Forums

WP Clone by WP Academy
Backup with WP Clone (4 posts)

  1. VincentVreeken
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    I tried to make a clone of my local hosted website with the plugin WP Clone. Making the backup went succesful the plugin said. I then restored it on a new WordPress installation on an other computer. The homepage works well, but all the other pages not. How can I backup the full website?

    Vincent

    http://wordpress.org/plugins/wp-clone-by-wp-academy/

  2. betholsoncreative
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi!
    I just had this problem also. I remember reading somewhere that often the permalinks have something to do with it so it's smart to remember that your original site and new site have the same permalink structure selected before restoring the .zip clone.

    After importing the site the first time it was only working on the front page but all links within the site to other pages, posts etc. were just 404 errors.
    I simply tried the restore (import) again using the same restore link and it fixed everything.
    ***********

    PS- I did the manual restore where I copy the .zip file to the new site's wp-clone folder using an ftp client. That way when I hit the "restore" button I'm using a link that is pointing to the server of my new site and not the original site.

  3. betholsoncreative
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi!
    I just had this problem also. I remember reading somewhere that often the permalinks have something to do with it so it's smart to remember that your original site and new site have the same permalink structure selected before restoring the .zip clone.

    After importing the site the first time it was only working on the front page but all links within the site to other pages, posts etc. were just 404 errors.
    I simply tried the restore (import) again using the same restore link and it fixed everything.
    ***********

    PS- I did the manual restore where I copy the .zip file to the new site's wp-clone folder using an ftp client. That way when I hit the "restore" button I'm using a link that is pointing to the server of my new site and not the original site.

  4. ASUService
    Member
    Posted 9 months ago #

    Thanks VERY much ... your fix worked perfectly for me.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • WP Clone by WP Academy
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.