Support » Plugin: WP Clone by WP Academy » Backup stops at a processing

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • I mean i cant backup and i tried for a few days

    I’m having the same issue. Anybody? Author?

    I started a new site, but checked now This one and backup is loading and saving again. Dont remember if I was doing anything significant after. Maybe deactivated some plugin or removed picture.

    It seems bug solved itself by time

    I am having the same issue. How did you resolve this please? (I am trying to backup current site to move to another domain)

    Thankyou…

    I have the same issue too

    Same issue – too. Please help!

    You have to change the PHP settings on your cPanel account.

    Go to> Select PHP version > Switch to PHP settings and increase the following to the maximum allowed:

    My settings:

    max_execution_time 9999
    memory_limit 512M
    post_max_size 128M
    upload_max_filesize 1G

    Ofcourse return the settings to the default after you have finished your backup. If you still have the same problem try switching the PHP version to 5.6 and increasing these values even more.

    @nedim, thanks for posting a solution. Isn’t there another way to go about it? I don’t have the kind of cpanel access that will allow me change those settings.

    Here’s what I’m getting 3 minutes after it clicking backup button
    lib/js/ZeroClipboard.swf' } ); /**workaround for firefox versions 18 and 19. https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=829557 https://github.com/jonrohan/ZeroClipboard/issues/73 */ var enableZC = true; var is_firefox18 = navigator.userAgent.toLowerCase().indexOf('firefox/18') > -1; var is_firefox19 = navigator.userAgent.toLowerCase().indexOf('firefox/19') > -1; if (is_firefox18 || is_firefox19) enableZC = false; if ( $( ".restore-backup-options" ).length ) { $( ".restore-backup-options" ).each( function() { var clip = new ZeroClipboard( $( "a.copy-button",this ) ); /** FF 18/19 users won't see an alert box. */ if (enableZC) { clip.on( 'complete', function (client, args) { alert( "Copied to clipboard:\n" + args.text ); }); } }); } else { var clip = new ZeroClipboard( $( "a.copy-button" ) ); /** FF 18/19 users won't see an alert box. */ if (enableZC) { clip.on( 'complete', function (client, args) { alert( "Copied to clipboard:\n" + args.text ); }); } } });

    Im_a_MARVEL – Did you find a way around this? I’m have exactly the same issue….

    I noticed that if I leave it for a while, it actually does the backup in spite of the error message. Depending on how fast your server is, you can leave it for about an hour, before attempting to go back to your dashboard.
    Hope this helps

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘Backup stops at a processing’ is closed to new replies.