WordPress.org

Forums

WP Clone by WP Academy
[resolved] backup not working (4 posts)

  1. gordons
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have installed wp clone v 2.1.1 on both my Main Domain (to be used to create back up)and also on domain2 (to clone from MainDomain backup)

    On http://www.maindomain.com/wp-admin/admin.php?page=wp-clone I ensured the backup radio button was enabled and clicked "create backup"

    Backup commenced and task bar showed "transferring data from http://www.maindomain.com

    After a few minutes the transfer stopped completely, no task bar message and a totally blank screen, no message to say back up was successful or un-successful

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-clone-by-wp-academy/

  2. gordons
    Member
    Posted 2 years ago #

    sorry I didn't complete the above.

    Can anyone explain why this should happen and what I can do to correct the situation

    Thanks in advance

  3. WP Academy
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    script must've timed out,it tends to do that when the amount of data to be zipped is too large. we're working on a workaround,but for the time being,the only thing you can do is is to temporarily move large files such as backups out from the 'wp-content' directory.
    by the way,there's a good chance that there could be a partial backup inside the 'wp-content/uploads/wp-clone' directory which could be used to clone the database.

  4. gordons
    Member
    Posted 2 years ago #

    thankyou

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • WP Clone by WP Academy
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic