Support » Plugin: UpdraftPlus WordPress Backup Plugin » Backup: Images in Library but not visible

  • Resolved jacob112233

    (@jacob112233)


    Hi guys,

    i hope you can help me out here:

    i backed up our website, we moved to a new provider, installed a new wordpress, installed updraftplus and uploaded all 5 backup files (db, uploads, others, plugins, themes). On the site I dont see any images so i´m checking in ftp in the uploads folder and see that the wrong folder (empty one) got uploaded. so i manually create a subfolder (2018) and inside this one another one (10) which was the original structure and manually add all images from the backup file. This helps, so that like 70% of the images are in the media library and on the website. BUT: the rest of the images have no thumbnail in the library, are not shown on the side BUT exist in wordpress -> when i select one of these images in the library and copy the image link, the image opens.

    Also I cannot add or change these particular images in the website builder (wpbakery) which is strange. when i want to replace an image it is still x-ed out.

    any idea what i can do here? i installed a plugin called “regenerate thumbnails” which brought back some images, but not all..

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Contributor bcrodua

    (@bcrodua)

    Hi,

    Please can you try to reset permalinks? See if that helps fix the issue.
    Also please double check if the images are on the correct folder.

    Regards,
    Bryle

    I am having same issue.. any solution?

    Plugin Contributor bcrodua

    (@bcrodua)

    Hi,

    Apologies for the late reply.

    Are you still having the same issue up to now?

    Regards,
    Bryle

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.