WordPress.org

Forums

Pardot
[resolved] Backtrace Warning - Trying to get property of non-object (5 posts)

  1. csbecker
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have a development site here and several warnings are on this page in particular:
    http://acquireb2bdev.com/resources/data-sheets

    I'm getting several warnings including some from Pardot:

    <p>
    Backtrace from warning '
    Trying to get property of non-object
    ' at /home/ab2bdev/public_html/wp-includes/post-template.php 29:

    /home/ab2bdev/public_html/wp-content/plugins/
    pardot/includes/pardot-template-tags.php 53
    calling
    get_the_ID()

    /home/ab2bdev/public_html/wp-content/plugins/
    pardot/includes/pardot-plugin-class.php 520
    calling pardot_dc_async_script()

    <...snip...>
    </p>

    <p>
    Backtrace from warning '
    Trying to get property of non-object
    ' at /home/ab2bdev/public_html/wp-includes/post-template.php 208:

    /home/ab2bdev/public_html/wp-content/plugins/
    pardot/includes/pardot-template-tags.php 53
    calling
    get_the_content()

    /home/ab2bdev/public_html/wp-content/plugins/
    pardot/includes/pardot-plugin-class.php 520
    calling pardot_dc_async_script()

    <...snip...>
    </p>

    Can you please look into this?

    Thanks, Chris

    http://wordpress.org/extend/plugins/pardot/

  2. Cliff Seal
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hey Chris,

    I don't think this has anything to do with the Pardot plugin, especially considering how many other scripts are throwing the same error. I think you might be trying to use the $post variable out of scope—try throwing global $post; at the top of the PHP file in question and see if that fixes it. Otherwise, I'll need to see what's going on in the code to assist.

  3. Cliff Seal
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I'm going to assume you've got this figured out. Please let me know if you need further assistance.

  4. csbecker
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Cliff,
    Not solved yet. Still having the same problem. I'm not sure what you mean about the $post variable out of scope. I don't get into the engineering much. I generally use the plugins as they come. Can you perhaps shed some more light on this? I'd be happy to share code access. I'm really having issues with this and would love to resolve it asap.

    Thanks so much for your help.
    Chris

  5. Cliff Seal
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Chris,

    You can get with me at cliff dot seal at pardot dot com if you'd like, but I think this is a theme or plugin (not this one) issue. The only other thing you can do short of that is disable all plugins and revert your theme to the default (Twenty Twelve works), then re-enable your theme and see if that's the issue, then re-enable your plugins one by one until you find the culprit.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Pardot
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags