Support » Plugin: Sidebar Widgets by CodeLights » backround image is autmatically set to the hight of the box, setings ignored

  • When adding a background image (front or back) to a flipbox, the settings regarding the size of the image are ignored. Instead, the image seems to “inherit” the ‘hight’ value of the box itself (I tried to set the box hight manually, and the image gets the same value.

    Below is a sample of the html output that is being generated (the original image size is 300px x 80px).

    Thanks for any ideas on a reason for this behavior, and how to solve this issue.

    <div class="cl-flipbox animation_cardflip direction_w valign_top" style="width:100%;">
    <div class="cl-flipbox-h easing_easeInOutSine" style="-webkit-transition-duration:500ms;transition-duration:500ms;">
    <div class="cl-flipbox-hh">
    <div class="cl-flipbox-front" style="padding: 15%; background-color: rgb(255, 255, 255); background-image: url("http://mysite.com/wp-content/uploads/sites/26/2017/03/thiswayup-2014-300x80.jpg"); height: 360px;">
    <div class="cl-flipbox-front-h"></div>
    </div>
    <div class="cl-flipbox-back" style="padding:15%;background-image:url("http://mysite.com/wp-content/uploads/sites/26/2017/03/ceo-cf-300x79.jpg");">
    <div class="cl-flipbox-back-h">
    <h4 class="cl-flipbox-back-title">title for backend</h4>
    <p class="cl-flipbox-back-desc">backend description</p>
    </div>
    </div>
    </div>
    </div>
    </div>
Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Thread Starter mynym

    (@mynym)

    Addition to the case described above:

    I run the flipboard plugin on a multisite. On another site (same theme, same plugins), the images are displayed perfectly fine. The difference:

    Within the div class cl-flipbox-front, the following two divs are added to the html:

    <div class=”cl-flipbox-front-h”>
    <div class=”cl-flipbox-front-image” style=”width:300px;”>

    </div>
    <h4 class=”cl-flipbox-front-title” style=”color:#00877c;”>name of the image</h4>
    </div>

    These sections are missing when the image is scaled automatically. I guess this is the reason for the issue. Any ideas why the three div sections are missing?

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘backround image is autmatically set to the hight of the box, setings ignored’ is closed to new replies.