Support » Fixing WordPress » Backend OK, Frontend shows nothing

  • Resolved chrissmit

    (@chrissmit)


    Hi all,

    This is a complete mystery for me!

    I had to restore my MySQLdatabase, ’cause it’d been hacked.

    I had a good DB backup that I restored.
    I then uploaded a complete clean Install from WP.
    Went to the backend and had to fill in some steps for the wp-config.php file.
    Alle went well.

    Now the backend is fully operational, but… the front end ONLY shows the Home page.

    All other pages, when clicked, return a 404 error.
    While all those pages are available and editable in the backend.

    One more thing: I’m using theme 2011, while the original site (the one that got hacked) used another theme.

    This is a complete mystery to me. Who can help?

    thx

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    Have you tried resetting your permalinks? What version of WordPress were you running previously?

    chrissmit

    (@chrissmit)

    Hi,

    Previous version of WP was either 3.4.1 or 3.3

    I’m not sure how the permalinks were set (in the past).
    Currently they’re set to %postname% (I didn’t do that, with the clean install I just did it was set to this)

    the url is: http://kooruwel.be

    esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    Previous version of WP was either 3.4.1 or 3.3

    You need to find out which version via the.sql backup file as the daatbase structure changed a couple of times between 3.3 and 3.4.1. The database version number is stored in the wp-options table under the option name db_version.

    I’m not sure how the permalinks were set (in the past).

    Just reset them to the default via Settings -> Permalinks.

    chrissmit

    (@chrissmit)

    Hi,

    thanks for the help.
    got is solved now.
    Your first post did it:
    I had set my .htaccess chmod to 444, which caused WP not to be able to change the permalinks.
    I changed it to 644 and it worked.

    thx!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Backend OK, Frontend shows nothing’ is closed to new replies.