Support » Themes and Templates » bachground not showing in template darkwater

bachground not showing in template darkwater

  • I’m not sure what version of wordpress I’m using. How do I find that out? I got my wordpress account added to my earthlink website hosting. I uploaded a the theme darkwater it was working good until there were some problems with my blog. Earthlink said I should delete it and start over. Everything in the site is working great however it doesn’t matter which template I install evreything works great except it will not show any background or rss feed images. I get the images with the default templates. I know i uploaded all the files to my wp-content folder. I can open the files and view them in their but not on the blog. Any help is appreciated. my site is http://www.myillinoisancestors.com/wordpress

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • Where exactly are you uploading your images to and how are you calling them.

    Having said that there is a much more pressing issue that needs your attention,

    <meta name="generator" content="WordPress 2.0.4" />

    If you don’t take care of that ^^^^^^ you’ll have alot more to worry about than buttons and backgrounds.

    Thank you for your response. I am new to blogging and new to wordpress and I am trying to learn things.
    <meta name=”generator” content=”WordPress 2.0.4″ /> I am not sure what you mean by this can you give me some further information. I am uploading the images to myillinoisancestors.com through the earthlink control panel to the darkwater/wp-content/themes folder. Thank you for your help Wendy




    Youre using a version that is a year old (atleast). 😐

    Thats what lenK is referring to.


    Your site is exploitable.

    If you don’t take care of this asap you’ll end up with a crescent moon and star with a message about war is not the answer plastered all over your front page and the content riddled with viagra links.




    hahahahahah LenK, OMG, will you marry me???? Ive found my soul mate online! 🙂

    LOL! If it’s not hackers it’s spammers. Why give them an unlocked door?

    Are you telling me I need to install a new version or something like that? This was preinstalled with my earthlink account I do not know how to change my version. Any help you can give me is appreciated. Are you saying someone could hijack my site. if they did I could always uninstall it from my site right? Thanks Wendy

    Well I was able to get at least on template working. Thanks Wendy

    Are you saying someone could hijack my site

    Running an insecure version like I’d say it’s inevitable. I don’t know anything about your host but I’m shocked they’d be offering such outdated software. That said, as the proud new owner of a DOT COM the responsibility lies with you in securing and maintaining your site.

    First, get a good FTP client like Filezilla. Then follow these detailed but easy upgrade instructions.




    .. and off she goes. (She’ll be back).

    Earthlink is my hosting provider. Thanks for your advice. I’ll try to do that when I get time. Earthlink has an upload device in the control panel where I can upload files. So I could just download the files to my computer and then upload them to the site.

    Hi, I found this discussion by a search on Earthlink.

    I have a web design customer that is hosting their site there. Earthlink has a button in the control panel to install WordPress. You’d think they might support the software.

    I was on the phone with them for 6 hours on Saturday trying to talk to someone who understood about Permalinks. None do, and when I finally talked to someone who would check to see if they had the AllowOverride on and enabled, I was told that they DO NOT and WILL NOT use the setting. The customer service woman was pretty rude about it, too.

    Permalinks is not the only issue I’m having. Even after upgrading the software, it apparently does not recognize any link with mixed html and php in it. This makes custom design nearly impossible, much less creating links on the fly.

    I can’t even get a feedburner script to show on the page, although it is in the html source of the page.

    This has been a nightmare. Its as if everything is carved in stone and shall not budge one iota.

    I really hate moving my customer’s website, but Earthlink has lost a long term customer. He’s already approved a move to a new host if I can’t get this resolved. And I can NOT work with such a nasty server!

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • The topic ‘bachground not showing in template darkwater’ is closed to new replies.