Support » Plugin: kk Star Ratings » [avg] ([per]) [total] vote[s]

  • Thanks for the update earlier today! However now it shows “[avg] ([per]) [total] vote[s]” on all pages with ratings instead of the actual ratings. I tried re-saving the settings in the admin and clearing the previous ratings then posting new but still the same “[avg] ([per]) [total] vote[s]”. It was displaying fine prior to today’s update…

    https://wordpress.org/plugins/kk-star-ratings/

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • FYI, reverting to v2.4.1 resulted in ratings such as “9.00/10 (90.00%) 1 vote” returning!

    https://downloads.wordpress.org/plugin/kk-star-ratings.2.4.1.zip

    Hi, Zoinks! Graphics. I had the same problem after last update. But i believe that revert is not a good solution. Anybody know how to fix this?

    Chrissy

    (@paperkawaii)

    I am having the same problem. 🙁

    Chrissy

    (@paperkawaii)

    I have fixed my issue.. seems that in settings, for some reason some settings were missing, such as the placement, had none ticked etc. 🙂

    @paperkawaii that was one of my troubleshooting attempts, making sure my settings were intact, and they were. FWIW, I am manually inserting the code into my theme, so placement is not checked. This works in the rolled back version, not the latest one.

    @jhonatan.wordpress rolling back is not ideal, but it’s been working fine, as long as I ignore the plugin upgrade notification. 😉

    Hi guys.
    Today i returned to visit my site and the problem was solved. I don’t know why, but the plugin returned to work normally. I believe that was a cache problem (or something like that…). Anyway, i did not change anything and the plugin works perfectly again.

    I am having the same problem. Will reverting back to 2.4.1 lose the previous ratings?

    @dcurran I still had my settings & ratings after reverting back to 2.4.1 by doing it this way…

    1. Disable new version (not delete)
    2. Rename the plugin folder to something else, like add “-new” at the end
    3. Install 2.4.1 and activate

    Hope this helps!

    SOLVED : Edit (with Notepad++) index.php from the kk-star-rating plugin folder and uncomment (remove //) in lines 459 to 463 and delete line 464.

    So from this:

    // $legend = parent::get_options('kksr_legend');
    // $legend = str_replace('[total]', $ncasts, $legend);
    // $legend = str_replace('[avg]', number_format((float)($avg*($total_stars/5)), 2, '.', '').'/'.$total_stars, $legend);
    // $legend = str_replace('[s]', $ncasts==1?'':'s', $legend);
    // $Response[$pid]['legend'] = str_replace('[per]',$per.'%', $legend);
    $Response[$pid]['legend'] = apply_filters('kksr_legend', parent::get_options('kksr_legend'), $pid);

    to this:

    $legend = parent::get_options('kksr_legend');
    $legend = str_replace('[total]', $ncasts, $legend);
    $legend = str_replace('[avg]', number_format((float)($avg*($total_stars/5)), 2, '.', '').'/'.$total_stars, $legend);
    $legend = str_replace('[s]', $ncasts==1?'':'s', $legend);
    $Response[$pid]['legend'] = str_replace('[per]',$per.'%', $legend);

    worked for KK-Star-Rating v2.5.1 with WordPress 4.5.1

    The Real solution to this problem is to change the value of that field. [avg] ([per]) [total] vote[s]

    Change it to anything like Average Rating: [avg] from [total] total vote[s]

    Same problem here. Installed v2.5.1 from scratch on WP 4.7.1 and neither of the two “fixes” above solve the problem.

    Wish the developer would address this and update the plug’s compatibility with WP 4.7x

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • The topic ‘[avg] ([per]) [total] vote[s]’ is closed to new replies.